Ολοκλήρωση Δημοσίευσης Διαβούλευσης

Το Υπουργείο Οικονομικών ευχαριστεί όλους όσοι συμμετείχαν στη δημόσια διαβούλευση του σχεδίου νόμου για την Ρυθμίσεις για την αγορά διαδικτυακών παιγνίων- Τροποποίηση του ν. 4002/2011.

Όλα ανεξαιρέτως τα σχόλια που έχουν υποβληθεί θα αξιολογηθούν ώστε να προκύψει το τελικό σχέδιο νόμου που θα κατατεθεί για ψήφιση στη Βουλή των Ελλήνων.

Ο Υπουργός

Ευκλείδης Τσακαλώτος

Ρυθμίσεις για την αγορά διαδικτυακών παιγνίων- Τροποποίηση του ν. 4002/2011

Το Υπουργείο Οικονομικών (Γενική Δ/νση Οικονομικής Πολιτικής, Δ/νση Μακροοικονομικής Πολιτικής και Προβλέψεων), προχωρά σε εκσυγχρονισμό της νομοθεσίας της αγοράς τυχερών παιγνίων μέσω διαδικτύου. Εισάγεται νέα διαδικασία αδειοδότησης και εναρμονίζεται το πλαίσιο με τις ευρωπαϊκές οδηγίες. Ενόψει της κατάθεσης του προαναφερόμενου σχεδίου Νόμου καλεί τους άμεσα ενδιαφερόμενους φορείς (Υπουργεία, άλλες δημόσιες υπηρεσίες, Ν.Π.Δ.Δ., Ν.Π.Ι.Δ, εταιρείες τυχερών παιγνίων, σωματεία, φυσικά πρόσωπα κ.λ.π.) να συμμετάσχουν καταθέτοντας προτάσεις, διατυπώνοντας απόψεις και παρατηρήσεις, επί του υποβληθέντος σχεδίου Νόμου.

Η ευρύτατη συμμετοχή όλων των ανωτέρω θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμη, προκειμένου το Υπουργείο Οικονομικών να εξετάσει τις προτάσεις και όπου κριθεί αναγκαίο να προβεί στις απαραίτητες τροποποιήσεις του σχεδίου νόμου, πριν αυτό προωθηθεί προς ψήφιση στη Βουλή των Ελλήνων.

Η διαβούλευση θα ολοκληρωθεί την 5/10/2018 και ώρα 12:00.

Ο Υπουργός Οικονομικών

Ευκλείδης Τσακαλώτος