Άρθρο 16 – Ανώτατο όριο αποδοχών

Οι πάσης φύσεως αποδοχές και πρόσθετες αμοιβές ή απολαβές ή σύνταξη, που καταβάλλονται στους υπαλλήλους του άρθρου 1 απαγορεύεται να υπερβαίνουν τις εκάστοτε αποδοχές Γενικού Γραμματέα Υπουργείου.

  • 24 Νοεμβρίου 2020, 19:44 | Γεωργία

    Με το κατώτατο όριο τι γίνεται? Θα είναι για ΠΕ 734 ευρώ όπως τώρα? Γιατί έτσι προφανώς δεν θα παίξει ο κάθε ΠΕ με την τύχη του να περάσει από ΑΣΕΠ, να εκπαιδευτεί για να δει αν τελικά θα πάρει μια καλή θέση ή θα μπει στο πρωτόκολλο να παίρνει 734 ευρώ. Όσοι την πάτησαν (βλ 1γ/2017) την πάτησαν. Κ οι συνάδελφοι της 1γ /2017 πίστευαν ότι μπαίνουν σε μια σοβαρή υπηρεσία που θα ρυθμίσει όπως ισχυρίζονταν τους μισθούς της προκειμένου να είναι ελκυστική… Τώρα φαντάζομαι και αυτοί θα κινηθούν προς την έξοδο με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Σε αντιπρόταση λοιπόν… Να θεσπιστεί και κατώτατο όριο που δεν θα είναι της πείνας.

  • 18 Νοεμβρίου 2020, 13:02 | petros panou

    το θεμα ειναι οχι το ανωτστο επιπεδο αλλα η καταργηση αδικιων της προσωπικης διαφορας με την οποια ευνοουνται οι παλσιοτεροι υπαλληλοι ενω οι νεοτεροι με πιλλαπλασια προσοντα αδικουντα.

    ας εφαρμοστει χρονοεπιδομα ωστε χρονο με το χρονο ολοι να αμοιβονται με ιδιο τροπο. ετσι συτος που χει 20 ετη θα παιρνει περισσοτερο αλλα οχι εις βαρους του νεοτερου που κι αυτος θα λαμβανει χρονοεπιδομα για τα λιγοτερα χρονια οου χει στην ααδε η αναγνωρισμενα

    τοσο δυσκολο ειναι;