Ολοκλήρωση Δημοσίευσης Διαβούλευσης

Τη Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2019, ολοκληρώθηκε με επιτυχία η δημόσια διαβούλευση σχετικά με την επικείμενη νομοθετική πρωτοβουλία του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, υπό τον τίτλο: «Τροποποίηση διατάξεων του νόμου 4512/2018 (A΄ 5) για τη διαμεσολάβηση σε αστικές και εμπορικές υποθέσεις».

Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου ευχαριστεί θερμά τους πολίτες για τη συμμετοχή τους.

Κωνσταντίνος Τσιάρας

Υπουργός Δικαιοσύνης

Τροποποίηση διατάξεων του νόμου 4512/2018 (A΄ 5) για τη διαμεσολάβηση σε αστικές και εμπορικές υποθέσεις

Τίθεται από σήμερα σε δημόσια διαβούλευση η νομοθετική πρωτοβουλία του Υπουργείου Δικαιοσύνης, υπό τον τίτλο: «Τροποποίηση διατάξεων του νόμου 4512/2018 (A΄ 5) για τη διαμεσολάβηση σε αστικές και εμπορικές υποθέσεις».
Δεδομένης της σπουδαιότητας της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας για την ουσιαστική ένταξη του θεσμού της διαμεσολάβησης στην Ελληνική κοινωνία, ως εναλλακτικού τρόπου διευθέτησης των διαφορών, ήτοι αυτού της εξωδικαστικής ή ακόμα και της φιλικής επίλυσής τους, σας καλώ να συμμετάσχετε στη δημόσια ηλεκτρονική διαβούλευση, διατυπώνοντας τις απόψεις και τις παρατηρήσεις σας ως προς τις σχετικές ρυθμίσεις. Η διαβούλευση θα ολοκληρωθεί την 14η Οκτωβρίου 2019 και ώρα 08:00 π.μ.
Κωνσταντίνος Τσιάρας

Υπουργός Δικαιοσύνης