Άρθρο 55:

Το τρίτο εδάφιο της παραγράφου 1 του άρθρου 50 του ν. 1756/1988 (Α΄ 35), όπως ισχύει, αντικαθίσταται ως εξής:
«Για την εμφάνιση στη νέα τους θέση των κατά το προηγούμενο εδάφιο προαγόμενων και μετατιθέμενων δικαστικών λειτουργών εφαρμόζονται αναλόγως οι διατάξεις του άρθρου 52 του παρόντος».

 • 23 Νοεμβρίου 2015, 13:43 | Ψυχοφθόρος Διαδικασία

  ΠΡΟΣΟΧΗ !! ΟΙ ΑΔΥΝΑΜΟΙ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΩΣ ΤΟΥΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΕΙ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ !!

  Τουλάχιστον χυδαίο να διατυπώνονται τέτοιες απόψεις από σοβαρούς, «πολιτικά ενεργούς», πολίτες.
  -Επιχείρημα 1ο: θα μας κάψει ο θεός: για όσους φοβούνται ότι θα τους κάψει ο θεός, ένα έχω να πώ και αυτό θα είναι σε γενικές γραμμές κάτι του στύλ «μην φοβάστε σας έχει κάψει ήδη από καιρό, και θα συνεχίσει να σας καίει για όσο ζείτε, συγγνώμη μα είναι είναι η αλήθεια, και αφήστε τα ανδρικά πισινά μας μέρη στην ησυχία τους γεμάτα με φαλλούς και τις κλειτορίδες μας να τρίβονται ακατάπαυστα με άλλες κλειτορίδες(εγώ προσωπικά ως τυχερός έχω και τα δύο) «. Αυτό. Και άντε στις εκκλησίες σας γρήγορα, ΓΡΗΓΟΡΑ μες τις εκκλησίες σας αμαρτωλοί, κλειδαμπαρωθείτε και βγείτε όταν γυρίσει ο Σωτήρης μας. Αμήν.
  -Επιχείρημα 2ο: ασχοληθείτε με τίποτα πιο σοβάρό: όχι αγαπητοί ΕΣΕΙΣ ασχοληθείτε με τίποτα πιο σοβαρό, για εμάς (μιλάω για μένα και τον σύντροφό μου) είναι σημαντική αρχή το σύμφωνο στο να αρχίσουν άτομα με κοινωνικοψυχοσωματικά προβλήματα σαν και εσάς που ασχολείστε με τους άλλους πρώτα και αφήνετε ψίχουλα(και ακόμα πιο συχνά τίποτα) ασχολίας και επαναπροσδιορισμού και αμφισφήτησης για τον εαυτό σας, να μας αποδέχονται με το έτσι πρέπει, από την στιγμή που δεν είναι ικανά να κατανοήσουν από μόνα τους ότι δεν αλληλεπιδρά με κανέναν τρόπο με την ζωή τους η σεξουαλικότητα και η σχέση των άλλων μεταξύ τους(ή τουλάχιστον στο παρόν θέμα- για να μην γενικολογούμε), και να σταματήσουν να τους φταίνε οι άλλοι και να έχουν αφορμές να ξεσπάνε πάνω σε όσους τους χαλάνε τους μύθους που έχουν φτιάξει πάνω τους την ζωή τους και τραντάζουν τα ψέματα που λένε στους εαυτούς τους συγκρούοντάς τους με δύναμη στην πραγματικότητα (για λίγο μεν αρκετά δυνατά δε) φέροντάς τους σε μια κατάσταση σοκ και άρνησης, γιατί σε ποιόν(απ’αυτούς) θα άρεσε να βλέπει να χαίρεται κάποιος άλλος ενώ αυτός «τρώει κόπρανα» πρωινό-μεσημεριανό-βραδινό?(εν τω μεταξύ και ο άλλος κόπρανα τρώει απλά έχει βρεί τρόπους και μπαχαρικά για να τα απολαμβάνει, μπαχαρικά και τρόπους που οι άλλοι δεν θα μάθουν ποτέ, μόνο τα αποτελέσματα θα παρατηρούν). Θα ξεχωρίσετε αυτούς τους ανθρώπους αν αναλύσετε τα επιχειρήματά τους τα οποία δεν έχουν λογική βάση, στηρίζονται στη θρησκεία(η οποία παρεμπιπτόντως δεν έχει καμία σχέση με το ζήτημα- γιατί όπως αυτοί πιστεύουν στον Θεό, εγώ πιστεύω ότι δεν έχει σχέση) ή σε κάποια αιθέρια, υπέρτατη αξία που υπάρχει μόνο και μόνο να τους δίνει κουράγιο, λόγο ύπαρξης και να φωτίζει τον σκοτεινό κόσμο στον οποίο ζούν στον οποίο οι ίδιοι σπάνε τις λάμπες και κάνουν ότι δεν βλέπουν τον διακόπτη.

  Δε θα κάτσω να χαλάσω άλλο χρόνο, για να πείσω κανέναν, ίσα ίσα έχω χάσει ήδη σχετικά αρκετό για να μιλήσω σε χαλασμένα αυτιά, απλά έστω και ένα καλό να βγεί από αυτό είμαι ικανοποιημένος. Δε με νοιάζετε, και το ξέρω ότι δε σας νοιάζει, αλλά δε θα μάθετε ΠΟΤΕ αν ίσως έχω δίκιο ή αν είμαι μια μαλάκω ή και μαλάκας για ψυχιατρείο, και δε θα ευχαριστηθείτε ποτέ την ζωή σας και η μεγαλύτερη τιμωρία σας θα είναι ότι θα καταλάβετε ότι είστε σάπιοι, μπροστά στην ματιά του θανάτου, που τόσο απεγνωσμένα αγνοείτε, αλλά τότε θα είναι αργά και είτε θα τρελαθείτε αν προλάβετε είτε μπλα μπλα μπλα βαρέθηκα τσάμπα μαγκιές από υπολογιστή πουλάω(ποιός άλλος το κάνει αυτό?). τα λέμε στον δρόμο όπου τα σχόλιά σας δεν θα μένουν αναπάντητα. by TERAS TIS FUSIS