Δημόσια Διαβούλευση για το σχέδιο νόμου «Σύμφωνο Συμβίωσης και άλλες διατάξεις».

Τίθεται από σήμερα σε δημόσια διαβούλευση η νομοθετική πρωτοβουλία του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, υπό τον τίτλο: «Σύμφωνο Συμβίωσης και άλλες διατάξεις».

Δεδομένης της σπουδαιότητας της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας, σας καλώ να συμμετάσχετε στη δημόσια ηλεκτρονική διαβούλευση, διατυπώνοντας τις απόψεις και τις παρατηρήσεις σας στις σχετικές ρυθμίσεις.

Η διαβούλευση θα ολοκληρωθεί την  Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 14:00.

 

Νικόλαος Παρασκευόπουλος

Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων

“Ανακοινώνεται ότι λόγω πρωτοφανούς αριθμού σχολίων που συγκεντρώνει το αναρτημένο σχέδιο νόμου για το σύμφωνο συμβίωσης, ο φόρτος εργασίας των διαχειριστών των σχετικών αναρτήσεων οδήγησε σε μικρό αριθμό αβλεψιών (δημοσίευση κειμένων με ανεπίτρεπτες εκφράσεις και καθυστέρηση ανάρτησης άλλων σχολίων). Γίνεται εντατική προσπάθεια επανελέγχου και ομαλής συνέχειας της διαβούλευσης. Σε κάθε περίπτωση οι συμμετέχοντες οφείλουν να τηρούν τους όρους συμμετοχής στη διαβούλευση”

 

Παρατείνεται μέχρι τη Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 14:00 η δημόσια διαβούλευση σχετικά με τη νομοθετική πρωτοβουλία του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, υπό τον τίτλο: «Σύμφωνο Συμβίωσης και άλλες διατάξεις».

Νικόλαος Παρασκευόπουλος

Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων