Άρθρο 26 Έναρξη ισχύος

Η ισχύς του παρόντος νόμου αρχίζει από την δημοσίευσή του στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

 • 10 Αυγούστου 2011, 11:37 | ΜΠΙΣΤΑΣ ΧΡΙΣΤΟΣ

  Ως Έλλην πολίτης έχω μια μόνιμη απορία και ένσταση.
  Αφού οι περισσότερες ΠΑΕ είναι ΑΕ και αφού μιλάμε για επαγγελματικό ποδόσφαιρο(άθλημα δεν σημαίνει επάγγελμα), γιατί θα πρέπει να χρηματοδοτούνται από το Κράτος.
  Καμία ΑΕ δεν χρηματοδοτείται.
  Ο εκάστοτε επιχειρηματίας είναι ο οικονομικός υπεύθυνος για την βιωσιμότητα της εταιρείας του.
  Κραυγαλέες και προκλητικές οι μεταγραφές ποδοσφαιριστών με εκατομμύρια ευρώ.
  Πρόταση: Να ενισχύεται μόνο ο πραγματικός Αθλητισμός και σε όλα τα Αθλήματα.

 • 2 Αυγούστου 2011, 22:22 | ΜΠΑΜΠΗΣ Π.

  Νομίζω πως μπορεί εύκολα να συμφωνήσει κανείς με τα περισσότερα προτεινόμενα στα άρθρα του σχεδίου νόμου. Πρόκειται, όπως τονίζει και ο υπουργός, για ένα σχέδιο νόμου που «αυστηροποιεί» ισχύουσες διατάξεις προηγούμενου νόμου. Το πρόβλημα δημιουργείται από τη μη εφαρμογή στην πράξη του οποιουδήποτε νόμου. Κάθε μέρα γινόμαστε μάρτυρες τέτοιων φαινομένων και ιδιαίτερα στο χώρο του επαγγελματικού αθλητισμού φαίνεται να επικρατεί ο νόμος της ζούγκλας. Άρα θα πρέπει και ο υπουργός που προτείνει και οι βουλευτές που θα ψηφίσουν και η κυβέρνηση που θα κληθεί να εφαρμόσει και η δικαιοσύνη που θα αποδώσει δίκαιο να είναι αποφασισμένοι να ανταποκριθούν στο περιεχόμενο του ΣΝ.
  ΜΠΟΡΟΥΝ ; ΘΕΛΟΥΝ;

 • 2 Αυγούστου 2011, 10:08 | Σουλιώτης Δημήτριος

  Σας γράφω για να σας συγχαρώ γιατί για πρώτη φορά παράγοντες του ποδοσφαίρου που δυσφημούν τη χώρα με την παραβατική συμπεριφορά δικάζονται και πηγαίνουν φυλακή. Συνεχίστε τον δρόμο της εξυγίανσης.