Έκθεση επί της δημόσιας διαβούλευσης

Για να δείτε την έκθεση πατήστε εδώ

Ολοκλήρωση Δημόσιας Διαβούλευσης

Ο Αναπληρωτής Υπουργός εκφράζει την ικανοποίησή του για τη συμμετοχή των πολιτών και των κοινωνικών εταίρων στη διαδικασία της δημόσιας διαβούλευσης επί της με αρ.πρωτ. Π/112/3-4-2015 Κοινής Υπουργικής Απόφασης με θέμα «Καθορισμός της εθνικής πολιτικής για τη διαχείριση των αναλωθέντων καυσίμων και τον ραδιενεργών αποβλήτων» και «Εισηγητική  Έκθεση» για το σχέδιο της Κοινής Υπουργικής Απόφασης.

             Η διαβούλευση αυτή δεν αποτελεί ούτε πρόσχημα, ούτε διεκπεραίωση και για το λόγο αυτό εποικοδομητικές προτάσεις θα ληφθούν υπόψη στην τελική διαμόρφωση της Κοινής Υπουργικής Απόφασης.

Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ 

ΚΩΣΤΑΣ ΦΩΤΑΚΗΣ

Καθορισμός της εθνικής πολιτικής για τη διαχείριση των αναλωθέντων καυσίμων και των ραδιενεργών αποβλήτων

O Αναπληρωτής Υπουργός Έρευνας και Καινοτομίας, κ. Κώστας Φωτάκης, θέτει από σήμερα 28/07/2015 και ώρα 14:00 σε δημόσια ηλεκτρονική διαβούλευση τη με αρ.πρωτ. Π/112/3-4-2015 Κοινή Υπουργική Απόφαση με θέμα «Καθορισμός της εθνικής πολιτικής για τη διαχείριση των αναλωθέντων καυσίμων και των ραδιενεργών αποβλήτων» και «Εισηγητική Έκθεση» για το σχέδιο της Κοινής Υπουργικής Απόφασης και καλεί τους κοινωνικούς εταίρους και κάθε ενδιαφερόμενο να συμμετάσχει καταθέτοντας προτάσεις, προκειμένου να βελτιωθούν οι διατάξεις του νομοσχεδίου. 

Η διαβούλευση θα διαρκέσει μέχρι την Τετάρτη, 05/08/2015 και ώρα 14:00. 

Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ

ΕΡΕΥΝΑΣ & ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ

 

 ΚΩΣΤΑΣ ΦΩΤΑΚΗΣ