Ολοκλήρωση Δημόσιας Διαβούλευσης

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΥΡΓΟΥ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ

 

      O  Υπουργός  Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ευχαριστεί θερμά όλους όσοι συμμετείχαν στην δημόσια διαβούλευση επί της ρύθμισης  που αφορά «Θέματα Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης», η οποία θα κατατεθεί ως τροπολογία στο σ/ν  « Ρυθμίσεις για την ελληνόγλωσση εκπαίδευση, τη διαπολιτισμική εκπαίδευση και άλλες διατάξεις «.

   Τα σχόλια και οι προτάσεις που υποβλήθηκαν θα ληφθούν υπ’ όψιν κατά τη διαμόρφωση του τελικού κειμένου της τροπολογίας.

                                                                                                         Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΦΙΛΗΣ

Τροπολογία στο σ/ν «Ρυθμίσεις για την Ελληνόγλωσση Εκπαίδευση, τη διαπολιτισμική εκπαίδευση και άλλες διατάξεις»

O Υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων θέτει από 05/08/2016 και ώρα 14.00 σε δημόσια ηλεκτρονική διαβούλευση τη ρύθμιση που αφορά «Θέματα Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης», η οποία θα κατατεθεί ως τροπολογία στο νομοσχέδιο » Ρυθμίσεις για την ελληνόγλωσση εκπαίδευση, τη διαπολιτισμική εκπαίδευση και άλλες διατάξεις «.
Η προτεινόμενη ρύθμιση στοχεύει στην διευθέτηση επειγόντων θεμάτων Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης, τα οποία αφορούν στο εκπαιδευτικό προσωπικό ΕΑΕ καθώς και στις σχολικές μονάδες ειδικής επαγγελματικής εκπαίδευσης.
Για όλους τους παραπάνω λόγους, ο Υπουργός καλεί όλους τους κοινωνικούς εταίρους και κάθε ενδιαφερόμενο να συμμετάσχουν καταθέτοντας προτάσεις, προκειμένου να βελτιωθούν οι διατάξεις της.
Η διαβούλευση θα διαρκέσει μέχρι τις 20/08/2016 και ώρα 15.00, λόγω της επικείμενης συζήτησης του σχεδίου νόμου στην Ολομέλεια της Βουλής τέλος του μηνός Αυγούστου.

                                                                                            Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ

                                                                                         ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΦΙΛΗΣ