Άρθρο 44 – Eξουσιοδοτικές διατάξεις

Με απόφαση του Υπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, που εκδίδεται ύστερα από γνώμη της Α.ΔΙ.Π.Π.Δ.Ε.:
α) ρυθμίζεται κάθε θέμα σχετικό με τη μορφή και το περιεχόμενο των εντύπων έκθεσης αξιολόγησης και
β) καθορίζονται ειδικότερα θέματα της διαδικασίας αξιολόγησης και οι σχετικές προθεσμίες και ρυθμίζεται κάθε θέμα σχετικό με την εφαρμογή του παρόντος Κεφαλαίου.

  • 25 Μαρτίου 2018, 23:57 | Κώστας Κ

    Αμάν ρε «Δημήτρη» με τη βιασύνη σου! Μη φοβάσαι ο νόμος θα εφαρμοστεί και θα τοποθετηθούμε σύντομα σε θέση στελεχών.

    Μη έρθεις μετά να μου πεις ότι οι διαδικασίες εργασίας των στελεχών είναι γραφειοκρατικές, ότι ήθελες περισσότερα στελέχη με μικρότερα επιδόματα, ότι οι συνάδελφοι είναι ατίθασοι, ότι δίνεις ένα σωρό λεφτά σε βενζίνες, ότι είσαι ατελείωτες ώρες μπροστά στον υπολογιστή και ότι οι υποδομές είναι ανεπαρκείς.

    Είπαμε, ο νόμος έχει καλά στοιχεία (που πριμοδοτεί του συναδέλφους της τάξης), αλλά δεν μπορεί να αποκεφαλίζει τα στελέχη με κόφτες, προαπαιτούμενες ξένες γλώσσες και συνέντευξη που μετράει όσο δεκαετίες σπουδών, συγγραφής και μόχθου.

    Να διορθωθούν τα άδικα του νόμου. Η διαβούλευση φωνάζει και για τους ΚΕΠΛΗΝΕΤ και για όλους τους αδικούμενους. Φωνή λαού, οργή Θεού!

    Θέλετε μικρότερο κόστος; Κόψτε τα επιδόματα, όχι τα στελέχη.
    Κάντε αξιολόγηση και όχι λαϊκισμό!

  • 22 Μαρτίου 2018, 11:36 | Δημήτρης

    Οι προθεσμίες θα πρέπει να είναι σύντομες, έτσι ώστε όλες οι επιλογές στελεχών να γίνουν μέσα στο Καλοκαίρι του 2018 και ο νέος νόμος να τεθεί σε πλήρη εφαρμογή από την 1-9-2018.