Άρθρο 29 Μεταβατικές διατάξεις Κεφαλαίων Γ΄ και Δ΄ Μέρους Β’

1. Πειθαρχική διαδικασία που έχει αρχίσει πριν από την έναρξη ισχύος του παρόντος, συνεχίζεται και ολοκληρώνεται σύμφωνα με τον νόμο που ίσχυε κατά τον χρόνο τέλεσης του πειθαρχικού παραπτώματος.
2. Ο παρών νόμος, κατά το μέρος που θεμελιώνει για πρώτη φορά ή επαυξάνει την πειθαρχική ευθύνη ή προβλέπει την επιβολή βαρύτερης ποινής σε σχέση με προγενέστερο ευμενέστερο νόμο, εφαρμόζεται σε όσες πράξεις τελούνται από την έναρξη ισχύος του παρόντος και εφεξής. Ο παρών νόμος, κατά το μέρος που καταργεί ή ελαττώνει την πειθαρχική ευθύνη, καθώς και την ποινή που επιβάλλεται για κάθε παράπτωμα, υπερισχύει έναντι προγενέστερων δυσμενέστερων διατάξεων. Για την εφαρμογή της παρούσας είναι αδιάφορο αν οι προγενέστερες διατάξεις προβλέπονταν στο νόμο ή στον εσωτερικό κανονισμό του Α.Ε.Ι..
3. Οι εσωτερικοί κανονισμοί των Α.Ε.Ι. διατηρούνται σε ισχύ κατά το μέρος που δεν προσκρούουν στον παρόντα νόμο. Τα Α.Ε.Ι. αναπροσαρμόζουν τους εσωτερικούς κανονισμούς τους εντός διαστήματος έξι (6) μηνών από την έναρξη ισχύος του παρόντος.

 • 20 Ιανουαρίου 2021, 11:08 | ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΑΝΙΩΤΗΣ

  ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ

  ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΝΑ ΜΠΕΙ ΕΜΒΟΛΙΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΤΗΣΗΣ ΠΤΥΧΙΩΝ ΑΕΙ ΑΠΟ ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ ΤΕΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΩΝ ΕΤΩΝ?

  ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΤΥΧΙΟ ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΟ 1991 ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΣΤΟ ΔΙΠΑΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΜΕ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΜΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΔΩΣΩ ΚΑΤΑΚΤΗΡΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟ ΝΕΟ ΤΜΗΜΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΔΩΣΩ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ!!!

  ΜΑΘΗΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΕΡΑΣΑ ΤΟ 1987 ΜΕ 8.9 ΠΑΡΑΚΑΛΩ.

  ΑΝ ΕΙΧΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΑΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΦΟΙΤΗΣΩ ΣΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΤΜΗΜΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΩΣΩ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΧΩ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΜΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΣΤΕΙΟ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΠΕΡΙΤΤΟ.

  ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ.

  ΜΗΠΩΣ ΜΙΑ ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ? ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΕΧΤΡΑ ΕΞΑΜΗΝΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΩΝ ΕΧΤΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΗΨΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΤΥΧΙΟΥ?

  ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΕΓΙΝΕ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΚΑΤΕΕ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΤΑ ΤΕΙ ΤΟ 1983

  ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ