3. Είναι ρεαλιστικός ο χρονικός ορίζοντας συγκρότησης του Εθνικού Πλαισίου Προσόντων (μέσα στο 2011);

  • 3 Σεπτεμβρίου 2010, 19:10 | ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

    Αγαπητοί κ.κ.
    την ώρα που δημοσιεύεται το σχέδιο νόμου για την δια βίου μάθηση διαβάστε και το ακόλουθο.
    Σας γράφω για να σας αναφέρω μια αδικία που υφίσταται στο χώρο της επαγγελματικής εκπαίδευσης. Σύμφωνα με νόμο του 1985 όποιος έχει κάρτα ανεργίας δεν μπορεί να σπουδάζει και θα πρέπει να διαλέξει τι από τα δύο επιθυμεί. Δεν γνωρίζω κατά πόσο είναι δίκαιο αυτό αλλά πιστεύω ότι επειδή όταν ψηφίστηκε ο νόμος αυτός δεν υπήρχαν τα ΙΕΚ θα πρέπει να υπάρξει μία εξαίρεση (όπως ισχύει και για τα εσπερινά σχολεία) καθώς οι περισσότεροι σπουδαστές των ΙΕΚ είναι άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας(30-35 ετών) και προσπαθούν να βρούν μία επαγγελματική διέξοδο. Έχουν επιλέξει όλοι να ασχοληθούν με την φοίτηση στο ΙΕΚ προκειμένου να καταφέρουν να αποκτήσουν επαγγελματικά προσόντα για διεκδικήσουν μία εργασία. Έιναι λάθος πιστεύω να τους οδηγήσει η πολιτεία-λόγω ενός απαρχαιωμένου νόμου- εκτός σπουδών και κατά συνέπεια εκτός δουλειάς τότε γιατί μιλάμε για δια βίου εκπαίδευση?
    Ο νόμος για τον οποίο σας κάνω λόγο είναι ο 1545/1985 άρθρο 3 παράγραφος γ΄.
    Είναι δυνατόν να μας εξαναγκάζουν σε ανεργία για τα επόμενα 2 χρόνια!Το ζητούμενο δεν είναι κανενός είδους επίδομα αλλά μόνο η θεώρηση της κάρτας μας.
    Επιτέλους δεν ζητάμε ελεημοσύνη αλλά στοιχειώδη λογική,ειδικά για την παρά πολύ δύσκολη οικονομική περίοδο που διανύουμε!!!

    ΜΕ ΤΙΜΗ
    ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

  • 27 Αυγούστου 2010, 00:55 | ΚΟΡΤΕΣΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

    ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΟ ΤΟ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΤΟ 2011 ! ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΙΩΘΕΙ Ο ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΜΙΑ ΕΣΤΩ ΗΘΙΚΗ ΙΚΑΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΣΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ Η ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΕΝΟΣ ΕΠΙΠΛΕΩΝ ΤΙΤΛΟΥ ΣΠΟΥΔΩΝ ΝΑ ΤΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ !ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΕΩΣ ΠΟΛΥ ΑΔΙΚΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ 2 ΕΩΣ ΚΑΙ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΡΟΣΑΥΞΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΟΥΝ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΑΔΕΙΑ ? ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ Η ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΘΕΩΡΟΥΝ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΓΡΑΦΙΚΟ ? ΓΙΑΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΚΑΙ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΕΣ ΔΙΑΤΡΙΒΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΖΗΜΙΩΣΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΥΡΩ !

  • 8 Ιουλίου 2010, 11:22 | Μάνος Μαυρικάκης

    To ΕΠΠ πρέπει να εφαρμοστεί το συντομότερο δυνατό ώστε να επέλθει τακτοποίηση των τίτλων σπουδών, των εκπαιδευτικών φορέων και κατά συνέπεια αναβάθμιση της παρεχόμενης εκπαίδευσης.

    Οι ανάγκες της αγοράς το αποζητούν …χθες. Νομίζω ότι απαραίτητα πρέπει να τρέξει στο α’ εξάμηνο του 2011 και θεωρώ ότι η πιλοτική του εφαρμογή ακόμα και μέσα στο 2010 με βάση τα επαγγελματικά περιγράμματα «Ιδιωτικό Προσωπικό παροχής υπηρεσιών ασφαλειας» και «Εκπαιδευτής ενηλίκων» στα οποία υπάρχει ήδη μία νομοθετική βάση αλλά και προεργασία από τους κοινωνικούς εταίρους και τους αρμόδιους φορείς θα βοηθούσε τα μέγιστα στην «εκπαίδευση» και εξομάλυνση της αγοράς εργασίας, των φορέων πιστοποίησης αλλά και των οργανισμών εκπαίδευσης και κατάρτισης. Η παρόμοια πρακτική με την έκδοση των 2 αυτών επαγγελματικών περιγραμμάτων ως πιλοτικών για τα υπόλοιπα περιγράμματα που εκπονήθηκαν θεωρώ ότι λειτούργησε καταλυτικά.

  • 26 Απριλίου 2010, 18:35 | ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΑΓΚΟΥΤΑΣ

    Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ. Η ΠΡΟΧΕΙΡΗ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΘΑ ΕΠΙΛΥΣΕΙ!

  • 17 Απριλίου 2010, 12:18 | Theodoros Theodorou

    Αυτό το «πολιτικό παιχνίδι» που δεν γνωρίζω ποιοι το διοργανώνουν με την «βάση του 10», όποτε και όταν πάει να γίνει κάτι το σημαντικό. Θα σας παρακαλούσαμε να σταματήσει δηλαδή αυτό που συμβαίνει και που ίσως πάει να δημιουργήσει κατηγορίες μεταξύ Πτυχιούχων Ανωτάτων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων, σύμφωνα με τις δηλώσεις στο ALTER της Κυρίας Υπουργού Άννας Διαμαντοπούλου στις 13 Απριλίου του 2010 (13/04/2010) στις 20:35 μέχρι 20:43 η ώρα , στις 16/04/2010 H Άννα Διαμαντοπούλου στο naftemporiki.gr για το πολυνομοσχέδιο. Αν δεν γίνει αυτό θα φροντίσουμε να κλείσουν με ειρηνικά μέσα όλες οι σχολές που θίγονται για πάντα, αλλά όχι χωρίς δίκαιες και ειρηνικές συνέπειες, δεν απειλούμε κανένα, απλά λέμε τι θα γίνει αν προσπαθήσετε με αυτό το μέτρο να διαχωρίσετε τους Πτυχιούχους των Ανωτάτων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων μεταξύ τους. Δεν είμαστε άτομα με χαμηλό δείκτη Νοημοσύνης, φροντίστε άμεσα και γρήγορα να μην υπάρξει αυτό το πρόβλημα. Διαφορετικά θα κινητοποιηθούμε δίκαια και κατάλληλα.
    Web-links
    http://www.youtube.com/watch?v=CQgI8joaNm4&feature=player_embedded
    http://www.naftemporiki.gr/video/video.asp?id=25076

  • 23 Μαρτίου 2010, 13:05 | ΜΠΟΝΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

    ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΟ ΧΡΕΙΑΖΕΣΘΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΤΕ ΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΣΤΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ, ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ 2009 ΤΏΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ 2010 ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ.ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΌΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΣΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ.ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΑΛΛΑΞΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ,ΘΑ ΝΟΙΩΣΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΑΣΚΗΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΤΕ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

  • 21 Μαρτίου 2010, 22:52 | Kώστας

    αν σηκώσετε τα μανίκια πιστεύω ναι, αρκεί να ληφθούν υπόψη και οι απόψεις των εκπαιδευτικών μέσα απο διάλογο….

  • 13 Μαρτίου 2010, 09:40 | ntina

    ΟΙ ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΗΦΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ .ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙ ΑΝ ΜΕΧΡΙ 2011ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΕΠΠ.ΑΛΛΑ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΕΣ ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΨΟΥΜΕ ΕΝΑ ΞΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΠΡΟΣΟΝΤΩΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΛΗΦΘΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΥΠΟΨΗ ΟΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ .Ο ΧΩΡΟΣ ΤΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΘΕΙ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΕΒΑΣΤΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΟΛΩΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗ ΘΙΓΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΔΙΚΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ.

  • 12 Μαρτίου 2010, 15:25 | Κωνσταντίνος Γκελερής

    Είναι εφικτό. Καλή η διαβούλευση και ο χρονικός ορίζοντας αλλά οι στόχοι και το όραμα είναι αυτά που πρέπει να κυβερνούν το σχεδιασμό. Άμεσα λοιπόν και με συγκρότηση ομάδας επεξεργασίας, απαλλαγμένης από μικροσυμφέροντα, ιδιοτέλειες και εμπορικά κίνητρα για να προχωρήσουμε μπροστά.

  • 12 Μαρτίου 2010, 10:42 | Δασκάλα Αγγλικών

    Αυτό που προέχει είναι να γίνει (επιτέλους!) σοβαρή δουλειά από όλους όσους θα εμπλακούν σε αυτή τη διαδικασία. Τι νόημα έχει να ολοκληρωθεί η δράση μέσα σε π.χ. 3 μήνες και να είναι για γέλια (μην σας πω και για κλάμματα) το όλο πλαίσιο.
    Κάντε σωστή δουλειά, αυτό είναι το ζητούμενο. Βάλτε ανθρώπους που έχουν γνώση (π.χ. διδακτορική έρευνα πάνω στο συγκεκριμένο αντικείμενο) και εμπειρία (π.χ. ανθρώπους που έχουν δουλέψει στο εξωτερικό πάνω σε αντίστοιχα ΕΠΠ).

    ΣΑς εύχομαι ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ!

  • 11 Μαρτίου 2010, 12:16 | log

    καλημέρα, με γνώμονα οτι η κυβέρνηση θελει να κάνει μεταρυθμίσεις και δεν θα αναλωθεί σε διαβουλευσεις με συντεχνίες , γιατι ο λαός ψήφισε κυβέρνηση, μπορεί να επιτευθει σε κατα πολυ λιγότερο χρόνο

  • 11 Μαρτίου 2010, 11:27 | Γιαννόπουλος Γεώργιος

    Το ερώτημα θα μπορέσει να απαντηθεί μόνο αν το Υπουργείο δώσει περιεχόμενο στο ΕΠΠ, μέχρι τώρα έχει δώσει ευχολόγιο και τίποτα περισσότερο. Ποιά είναι η αντίδραση του Υπουργείου όταν το Γεωπονικο Πανεπιστήμιο βαφτίζει μεταπτυχιακό τις προπτυχιακές σπουδές; Το πτυχίο είναι δημόσιο έγγραφο και η αλλίωση του είναι αδίκημα. Το Υπουργείο σε στενή συνεργασία με τα επιμελητήρια και τα Πανεπιστήμια προσπαθεί να δημιουργήσει δεδομένα στο ΕΠΠ προκειμένου να εφαρμοστούν ως κεκτημένο στο ΕΠΠ. Περιμένουμε με αγωνία την αντίδραση του Υπουργείου στο GRECO MASTER κυρια Υπουργέ. Στην ουσία το χρονικό περιθώριο θα ήταν ρεαλιστικό εφόσον δινατε και χρονοδιάγραμμα για την υλοποίηση κάθε επιμέρους στόχου, ΕΝΗΜΈΡΩΣΗ-ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ-ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟ ΦΟΡΕΑ-ΠΡΟΤΑΣΗ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ-ΕΦΑΡΜΟΓΗ.
    Ο τρόπος που δουλεύετε κυρία Υπουργέ το ΕΠΠ είναι μεροληπτικός και δημιουργεί ερωτιματικά.
    1. Δώστε άμεσα απάντηση στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο,
    2. εκθέστε άμεσα την θεση του Υπουργείου για το αν υπάρχει ή όχι λόγος ύπαρξης του Τεχνολογικού Τομέα της Ανώτατης Εκπαίδευσης, Τεχνολογικός Τομεας στην Ανώτατη Εκπαίδευση δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς επαγελματικά δικαιώματα στους αποφοίτους

  • 8 Μαρτίου 2010, 18:34 | Gadi

    Το Πλαίσιο πρεπει να εφαρμοστεί το συντομότερα δυνατόν. Τυχων καθυστερήσεις θα δημιουργήσουν ενα ακομα ανενεργό νομο χωρις καμια προσθετη αξια προς ολους τους εμπλεκόμενους

  • 8 Μαρτίου 2010, 15:11 | Σιμοπουλου

    Χρησιμοποιούμε διαφορετικούς εκπαιδευτικούς όρους απο την υπόλοιπη ευρώπη, ως προς τους τιτλους σπουδων, εδώ και πολλά πολλά χρόνια.

    Το Πλαίσιο πρεπει να εφαρμοστεί το συντομότερα δυνατόν.

    Εάν προγραμματίζεται να ολοκληρωθεί το 2011, οι τυχον καθυστερήσεις που θα προβάλλουν οι εμπλεκόμενοι φορείς που δεν θα συμφωνούν θα μετακινήσει την ημερομηνία εφαρμογής του.

    Το Πλαίσιο πρέπει αρχισει να ισχύει το άμεσα.

  • 8 Μαρτίου 2010, 13:28 | PLIROFORIKOS

    ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ
    ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ 2010 ΚΑΙ ΝΑ ΙΣΧΥΣΕΙ ΑΠΟ 1/01/2011.

    ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ.

    ΤΟ ΕΠΠ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΙΣΧΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΡΚΕΣΕΙ ΓΙΑ ΟΣΟ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.

    ΝΑ ΧΑΙΡΕΙ ΕΚΤΙΜΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΤΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΟΧΙ!!

  • 7 Μαρτίου 2010, 11:09 | thomas galoukas

    το 2011 ειναι …αργα
    εχει βαρεθει ο κοσμοσ με τα σχεδια τα μακρινα τι εμποδιζει να γινει μεσα στο 2010 δηλ ;
    το 2011 θα εχει ξεχαστει πληρως αν υπαρχει ειλικρινης διαθεση πρεπει να γινει τωρα

  • ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΞΑΡΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΡΥΘΜΟ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΤΕΘΕΙ. ΝΟΜΙΖΩ ΠΑΝΤΩΣ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2011.

  • 5 Μαρτίου 2010, 18:46 | Γιώργος Βασιλακόπουλος

    Είναι αρκεί να έχει υπάρξει αρκετός διάλογος έτσι ώστε να μην αδικούνται πτυχιούχοι συγκεκριμένης κατηγορίας έναντι άλλων.