Άρθρο 32: Έναρξη ισχύος-Κατάργηση διατάξεων

1. Ο νόμος αυτός ισχύει από την δημοσίευση του, εκτός εάν υφίσταται διαφορετική προβλεψη σε ειδικότερες διατάξεις του.

2. Από την έναρξη ισχύος του παρόντος καταργείται κάθε γενική ή ειδική διάταξη που είναι αντίθετη ή ρυθμίζει διαφορετικά τα ρυθμιζόμενα με τις διατάξεις του παρόντος θέματα.

  • 23 Μαρτίου 2015, 22:46 | ΕλενηΤασου

    σκεφθείτε σας παρακαλώ να καταργήσετε την άδικη διάταξη του Ν. 4024/2011 που όταν κάποιος διορίζεται στο δημόσιο, μπορεί να αναγνωρίσει μόνο 7 έτη από τον δημόσιο τομέα.

  • 22 Μαρτίου 2015, 15:40 | Μιχάλης

    Κύριε Υπουργέ
    ΕΜΠΡΟΣ και ΔΥΝΑΤΑ στη κατάθεση και ψήφιση του νομοσχεδίου, καθότι το πιο ωραίο υπουργέ μου το είπες σήμερα το πρωί στο Χατζή(ΣΚΑΙ) : « όχι μόνον ανήθικο δεν είναι, αλλά ίσα-ίσα το αντίθετο και ακριβώς για αυτή τη σχέση μεταξύ δικηγόρου Κατρούγκαλου – απολυμένων του δημοσίου τοποθετήθηκα από τον Τσίπρα σε αυτή τη θέση. Για να τηρηθούν οι προκλογικές δεσμεύσεις του Σύριζα » .
    Ξανά ΜΠΡΑΒΟ λοιπόν κύριε υπουργέ, να τα λέτε και να τα επαναλαμβάνετε αυτά συνεχώς και προς πάσα κατεύθυνση, μπας και το χωνέψουν κι όλοι αυτoί, που ακόμη και σήμερα, παρά την απόφαση-ετυμηγορία του ελληνικού λαού, προσπαθούν επάξια να εκπροσωπήσουν τη διαπλοκή και τη διαφθορά.
    Αυτά λοιπόν που ξέρατε να τα ξεχάσετε «κύριοι» εκπρόσωποι ό,τι πιο σάπιου υπήρξε ποτέ στην ιστορία αυτού του τόπου. Παρά τις απέλπιδες προσπάθειές σας, ως εδώ ήταν. Τέλος… Είναι ο επιθανάτιος ρόγχος ενός συστήματος που χρεωκόπησε, αλλά δυστυχώς μαζί μ’ αυτό και η χώρα μας.

  • 19 Μαρτίου 2015, 00:56 | Ηλίας Νικολάου

    Παρακαλώ πολύ όπως σκεφτείτε πολύ σοβαρά να λάβετε μια απόφαση «απεγκλωβισμού» μερίδας αποσπασμένων υπαλλήλων που βλέπουν ο χρόνος να περνάει και να μην είναι εφικτό να μεταταγούν εκεί που υπηρετούν αποσπασμένοι.

    Σας θυμίζω την δυνατότητα που είχε δώσει το 2012 ο τέως Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Δημήτρη Ρέππας, στους δημόσιους υπαλλήλους να μεταταγούν στην υπηρεσία που είναι αποσπασμένοι, δίνοντας ένα παράθυρο 2 μηνών για να αποφασίσουν αν επιθυμούν να μεταταγούν εκεί που είναι αποσπασμένοι. Το link της σχετικής εγκυκλίου του 2012 (Αρ. Πρωτ. ΔΙΔΑΔ /Φ.48/ 50 /οικ.6810 / 19-3-2012)είναι το εξής:
    http://www.ydmed.gov.gr/wp-content/uploads/20120319_egkyklios_apospasmenwn.pdf

    Έχουν περάσει 3 χρόνια από τότε και θα πρέπει και πάλι σήμερα να δοθεί η δυνατότητα αυτή στους αποσπασμένους υπαλλήλους που για λόγους οικογενειακούς, οικονομικούς κ.α. θέλουν να παραμείνουν μόνιμα στη θέση απόσπασής τους.

    Ευχαριστώ

  • 18 Μαρτίου 2015, 13:02 | Τριανταφυλλοπουλος Νικόλαος

    Δεν διάβασα κάτι σχετικά με την αδικία για το άνοιγμα της οικονομικής διαφοράς μεταξύ υπαλλήλων μέσης εκπαίδευσης με τούς πανεπιστημιακής εκπαίδευσης καθώς και για την διαφορά στο βαθμό με μόνο κριτήριο το πτυχίο