22. Συρταροθήκη Τροχήλατη με Τρία (3) Συρτάρια

22.1. Γενική Περιγραφή
22.1.1. Συρταροθήκη τροχήλατη με τρία (3) συρτάρια. Στην συρταριέρα θα περιλαμβάνεται και συρόμενη μολυβοθήκη είτε ενσωματωμένη είτε σε ξεχωριστό συρτάρι.
22.1.2. Η συρταριέρα θα διαθέτει κεντρική κλειδαριά.
22.1.3. Οι εξωτερικές διαστάσεις της συρταροθήκης θα είναι μεταξύ των παρακάτω ορίων:

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΥΡΤΑΡΟΘΗΚΗΣ
ΑπόΕώς
Μήκος (σε cm)4347
Πλάτος (σε cm)5862
Ύψος (σε cm)6367

22.2. Σκελετός συρταροθήκης (Τεχνικά χαρακτηριστικά)
22.2.1. Θα αποτελείται από περιμετρικό κουτί με πλάτη (κέλυφος) και τρία (3) συρτάρια ιδίου μεγέθους. Εσωτερικά στο 1ο συρτάρι θα περιλαμβάνει και συρόμενη μολυβοθήκη ή εναλλακτικά θα διαθέτει 4ο συρτάρι μολυβοθήκης.
22.2.2. Το κουτί (πλαϊνά, βάση, καπάκι) θα είναι είτε από μοριοσανίδα τριών στρώσεων είτε από MDF επικαλυμμένη με μελαμίνη. Τα στοιχεία του κουτιού θα συναρμολογηθούν μεταξύ τους με μεταλλικά φυράμια και βίδες σε ήδη κατάλληλα προσαρμοσμένες οπές, χωρίς τη χρήση κόλλας.
22.2.3. Η πλάτη της συρταροθήκης θα είναι ορατή και για το λόγο αυτό φινιρισμένη και εμφανίσιμη.
22.2.4. Η συρταροθήκη θα φέρει τέσσερις (4) διπλούς τροχούς πλήρους περιστροφής. Η τοποθέτησή τους θα είναι αφανής.
22.2.5. Η μολυβοθήκη θα κατασκευαστεί από ενισχυμένο πολυαμίδιο ή πολυπροπυλένιο με κατάλληλα διαμορφωμένες κοιλότητες για τα διάφορα είδη γραφείου.
22.2.6. Οι μετώπες των συρταριών θα κατασκευασθούν από μοριοσανίδα τριών στρώσεων, ελάχιστου πάχους 16mm επικαλυμμένης αμφίπλευρα με επίστρωση στην ίδια απόχρωση με την υπόλοιπη επίπλωση ή από MDF.
22.2.7. Τα συρτάρια θα κινούνται σε οδηγούς κύλισης ακριβείας, εντός μεταλλικού προφίλ, έτσι ώστε να μην επιτρέπεται η πλευρική τους μετατόπιση, θα είναι αθόρυβοι και θα έχουν δυνατότητα ανοίγματος τουλάχιστον 80 %. Τα συρτάρια θα φέρουν χειρολαβές.