9. Έπιπλο τηλεόρασης

9.1. Γενική Περιγραφή
9.1.1. Το έπιπλο τηλεόρασης αποτελείται από περιμετρικό κουτί με πλάτη (κέλυφος) και ένα (1) συρτάρι ίδιου μεγέθους και γυάλινα πορτάκια.

Διαστάσεις επίπλου τηλεόρασης
ΑπόΈως
Μήκος (σε cm)8590
Πλάτος (σε cm)4545
Ύψος (σε cm)6565

9.2. Σκελετός Επίπλου τηλεόρασης
9.2.1. Το έπιπλο θα είναι κατασκευασμένο από μοριοσανίδα τριών στρώσεων ελάχιστου πάχους 20mm επικαλυμμένης αμφίπλευρα με επίστρωση μελαμίνης και πλαϊνά ξύλινα ή πλαστικά σόκορα πάχους 2 – 3mm, θερμοκολλημένα με μη τοξική κόλλα και στρογγυλευμένα στις άκρες.
9.2.2. Το έπιπλο τηλεόρασης θα φέρει 4 διπλούς τροχούς περιστροφής, με φρένο, κατασκευασμένοι από υψηλής ποιότητας πλαστικού. Η τοποθέτησή τους θα είναι αφανής.
9.2.3. Η πλάτη θα είναι ορατή και για τον λόγο αυτό φινιρισμένη και εμφανίσιμη. Επιπλέον, θα υπάρχει ειδική οπή διέλευσης καλωδίων.
9.3. Ράφι επίπλου τηλεόρασης
9.3.1. Το ράφι θα είναι κατασκευασμένο από μοριοσανίδα τριών στρώσεων ελάχιστου πάχους 12 – 15mm επικαλυμμένης αμφίπλευρα με επίστρωση μελαμίνης και πλαϊνά ξύλινα ή πλαστικά σόκορα πάχους 2 – 3mm, θερμοκολλημένα με μη τοξική κόλλα.
9.4. Πορτάκια επίπλου τηλεόρασης
9.4.1. Τα πορτάκια θα στηρίζονται στο σκελετό με χωνευτούς μεντεσέδες που να εξασφαλίζεται το αθόρυβο άνοιγμα – κλείσιμο των φύλλων κατά 90ο και θα τοποθετηθούν πόμολα ανοίγματος.