8. Συνεδριακό τραπέζι έξι (6) ατόμων

8.1. Γενική Περιγραφή
8.1.1. Το Συνεδριακό τραπέζι έξι (6) ατόμων μπορεί να είναι οβάλ σχεδιασμού (design) και θα αποτελείται από την επιφάνεια εργασίας και τα πόδια, κατασκευασμένα από υλικά υψηλής ποιότητας και αντοχής.

Διαστάσεις συνεδριακού τραπεζίου έξι (6) ατόμων
ΑπόΈως
Συνολικό μήκος συνεδριακού τραπεζιού (σε cm)140160
Πλάτος συνεδριακού τραπεζιού (σε cm)100110
Συνολικό ύψος (σε cm)7075

8.2. Επιφάνεια Εργασίας Συνεδριακού Τραπεζιού.
8.2.1. Θα κατασκευαστεί από Medium-Density Fibreboard (MDF) ή μοριοσανίδα υψηλής πυκνότητας, πάχους από 25 έως 35mm (εντός των ορίων αυτών), με πρόσθετη αμφίπλευρη επένδυση από μελαμίνη, στη μέση της οποίας θα υπάρχει ειδική κατασκευή για τη διέλευση καλωδίων.
8.2.2. Τα πλαϊνά σόκορα θα είναι ξύλινα ή πλαστικά πάχους 2 – 3mm, θερμοκολλημένα με κόλλα μη τοξική.

8.3. Στήριξη
8.3.1. Τα πόδια του τραπεζιού θα αποτελούνται από το ίδιο υλικό με την επιφάνεια εργασίας. Περιμετρικά τα εμφανή σόκορα θα είναι ξύλινα ή πλαστικά πάχους 2 – 3mm, θερμοκολλημένα με κόλλα μη τοξική. Στο κάτω μέρος των πλαϊνών θα τοποθετηθούν πλαστικά πέλματα, με ρυθμιστές ύψους (ρεγουλατόροι) με σπείρωμα, για την καλύτερη σταθερότητα και οριζοντίωση του τραπεζιού. Τα δύο πόδια θα συνδέονται μεταξύ τους με τραβέρσα από το ίδιο υλικό. Η τραβέρσα θα τοποθετηθεί ανάμεσα στα δύο πλαϊνά πόδια, στην επιφάνεια εργασίας και στο μέσο του βάθους του τραπεζιού, έτσι ώστε θα σχηματίζεται βάση, σχήματος «H». Οι συνδέσεις μεταξύ τους θα γίνουν με μεταλλικά φυράμια και βίδες σε ήδη κατάλληλα προσαρμοσμένες φωλιές καθώς και καβίλιες, εξασφαλίζοντας σχεδόν απόλυτη μονολιθικότητα και αντοχή της κατασκευής.