5. Τραπέζι τύπου σαλονιού

5.1. Γενική Περιγραφή
5.1.1. Χαμηλό τραπέζι με αποθηκευτικό ράφι και τέσσερα (4) ανεξάρτητα πόδια, για χρήση από επισκέπτες.

Διαστάσεις Τραπεζιού τύπου σαλονιού
ΑπόΈως
Συνολικό Μήκος Τραπεζιού (σε cm)6570
Πλάτος Τραπεζιού (σε cm)6065
Συνολικό Ύψος (σε cm)5055

5.2. Κυρίως Επιφάνεια Τραπεζιού
5.2.1. Θα κατασκευαστεί από Medium-Density Fibreboard (MDF) ή μοριοσανίδα υψηλής πυκνότητας, πάχους από 25 έως 35mm(εντός των ορίων αυτών), με πρόσθετη αμφίπλευρη επένδυση από μελαμίνη.
5.2.2. Τα πλαϊνά σόκορα θα είναι ξύλινα ή πλαστικά πάχους 2 – 3mm, θερμοκολλημένα με κόλλα μη τοξική και στρογγυλευμένα στις άκρες.

5.3. Ράφι στο κάτω Μέρος
5.3.1. Θα κατασκευαστεί από Medium-Density Fibreboard (MDF) ή μοριοσανίδα υψηλής πυκνότητας, πάχους από 15 έως 25 mm (εντός των ορίων αυτών), με πρόσθετη αμφίπλευρη επένδυση από μελαμίνη.
5.3.2. Τα πλαϊνά σόκορα θα είναι ξύλινα ή πλαστικά πάχους 2 – 3mm, θερμοκολλημένα με κόλλα μη τοξική και στρογγυλευμένα στις άκρες.

5.4. Στήριξη
5.4.1. Η κυρίως επιφάνεια του τραπεζιού και το ράφι θα στηρίζονται σε τέσσερα (4) ξύλινα πόδια, προσαρμοσμένα στις 4 γωνίες αυτών. Στην κάτω πλευρά της κυρίως επιφάνειας του τραπεζιού θα τοποθετηθεί περιμετρικά τραβέρσα (πάχους 35 – 40mm), αποτελούμενη από το ίδιο υλικό, η οποία θα ενώνεται με τα πόδια του τραπεζιού και την κυρίως επιφάνεια με κρυφή στήριξη (φυράμια, καβίλιες κ.λπ.) ώστε να εξασφαλίζεται η αντοχή και σταθερότητα. Στο κάτω μέρος των ποδιών θα τοποθετηθούν πλαστικά πέλματα, για την αποφυγή θορύβων.

  • Για λόγους ομοιομορφίας στο 5.3.1 η επένδυση να είναι τύπου λούστρου κι όχι μελαμίνης και το πάχος στο 5.3.1. πάχους τουλάχιστον 25mm.Όσο για το 5.4.1 η στήριξη αρκεί να γίνεται στα πλαϊνά πόδια που θα ενώνονται με το ράφι που θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 25mm