3. Γραφείο Υπαλλήλου

3.1. Γενική Περιγραφή
3.1.1. Το γραφείο του Υπαλλήλου μπορεί να είναι ελεύθερου σχεδιασμού (design) και θα αποτελείται από την επιφάνεια εργασίας, το σκελετό και τη μετώπη, κατασκευασμένα από υλικά υψηλής ποιότητας και αντοχής.

Διαστάσεις Γραφείου Υπαλλήλου
ΑπόΈως
Συνολικό Μήκος Κύριου Γραφείου (σε cm)120125
Πλάτος Κύριου Γραφείου (σε cm)8085
Ύψος (σε cm)7075

3.2. Επιφάνεια Εργασίας Γραφείου
3.2.1. Θα κατασκευαστεί από Medium-Density Fibreboard (MDF) ή μοριοσανίδα υψηλής πυκνότητας, πάχους από 25 έως 35mm, (εντός των ορίων αυτών), με πρόσθετη αμφίπλευρη επένδυση από μελαμίνη.
3.2.2. Στην επιφάνεια εργασίας θα υπάρχει ειδική ροζέτα για τη διέλευση καλωδίων.
3.2.3. Τα πλαϊνά σόκορα θα είναι ξύλινα ή πλαστικά πάχους 2 – 3mm, θερμοκολλημένα με κόλλα μη τοξική και στρογγυλευμένα στις άκρες.
3.2.4. Η στήριξη της επιφάνειας εργασίας με το σκελετό του γραφείου θα πραγματοποιείται σε ειδικούς αποστάτες (πάχους 5mm έως και 10mm), ενώ η σύνδεση θα γίνει με μεταλλικά φυράμια και βίδες σε ήδη κατάλληλα προσαρμοσμένες φωλιές, παρέχοντας τη μέγιστη σταθερότητα στο γραφείο.

3.3. Σκελετός Γραφείου
3.3.1. Θα κατασκευαστεί από MDF ή μοριοσανίδα υψηλής πυκνότητας και πάχους από 25 έως 35mm (εντός των ορίων αυτών), με πρόσθετη αμφίπλευρη επένδυση με μελαμίνη και πλαϊνά σόκορα ξύλινα ή πλαστικά, πάχους 2 – 3mm, θερμοκολλημένα με μη τοξική κόλλα και στρογγυλευμένα στις άκρες.
3.3.2. Στο κάτω μέρος των πλαϊνών θα τοποθετηθούν δύο (2) ρυθμιστές ύψους (ρεγουλατόροι) με σπείρωμα.

3.4. Μετώπη Γραφείου
3.4.1. Θα υπάρχει μετώπη από μοριοσανίδα τριών στρώσεων ελάχιστου πάχους 16 mm επικαλυμμένης αμφίπλευρα με επίστρωση μελαμίνης και πλαϊνά σόκορα ξύλινα ή πλαστικά πάχους 2 – 3mm, θερμοκολλημένα με μη τοξική κόλλα και στρογγυλευμένα στις άκρες.
3.4.2. Η στήριξη της μετώπης στο σκελετό θα γίνει ανάλογα με αυτή της επιφάνειας εργασίας.

  • Όσον αφορά το γραφείο υπαλλήλου καλύτερης ποιότητας κι εδώ το γραφείο τύπου λούστρου αντί για μελαμίνη στο 3.2.1. Τέλος στο 3.4.1 η μετώπη πρέπει να είναι τουλάχιστον 25mm για λόγους αισθητικής, ομοιομορφίας και στοιβαρότητας