9. Συνεδριακό τραπέζι δώδεκα (12) ατόμων

9.1. Γενική Περιγραφή
9.1.1. Το Συνεδριακό τραπέζι δώδεκα (12) ατόμων μπορεί να είναι οβάλ σχεδιασμού (design) και θα αποτελείται από την επιφάνεια εργασίας και επαρκή αριθμό ποδιών, κατασκευασμένα από υλικά υψηλής ποιότητας και αντοχής.

Διαστάσεις συνεδριακού τραπεζιού δώδεκα (12) ατόμων
 ΑπόΈως
Συνολικό μήκος συνεδριακού τραπεζιού (σε cm)360370
Πλάτος συνεδριακού τραπεζιού (σε cm)130140
Συνολικό ύψος (σε cm)7075

 
9.2. Επιφάνεια Εργασίας Συνεδριακού Τραπεζιού.
9.2.1. Θα κατασκευαστεί από Medium-Density Fibreboard (MDF) ή μοριοσανίδα υψηλής πυκνότητας, πάχους από 25 έως 35mm (εντός των ορίων αυτών), με πρόσθετη αμφίπλευρη επένδυση από μελαμίνη, στη μέση της οποίας θα υπάρχει ειδική κατασκευή για τη διέλευση καλωδίων.
9.2.2. Τα πλαϊνά σόκορα θα είναι ξύλινα ή πλαστικά πάχους 2 – 3mm, θερμοκολλημένα με κόλλα μη τοξική.

9.3. Στήριξη
9.3.1. Τα πόδια του τραπεζιού θα είναι μεταλλικά, θα αποτελούνται από κολώνα διαμέτρου 12-15cm και κυκλική βάση διαμέτρου 55-60cm, ώστε να επιτυγχάνεται η σταθερότητα και η αντοχή, βαμμένα με ηλεκτροστατική βαφή φούρνου, σε χρώμα που θα επιλεγεί από την Υπηρεσία βάσει δειγματολογίου, που θα προσκομίσει ο Προμηθευτής.
9.3.2. Στο κάτω μέρος της βάσης θα υπάρχει σύστημα οριζοντιότητας.
9.3.3. Το σύστημα σύνδεσης των ποδιών με την επιφάνεια εργασίας θα πρέπει να εξασφαλίζει σχεδόν απόλυτη μονολιθικότητα και αντοχή της κατασκευής.

  • Το πλάτος του τραπεζιού είναι ικανοποιητικό να είναι ως 120cm. Να είναι τύπου λούστρου κι όχι μελαμίνης για ομοιομορφία με τα γραφεία. Τα πόδια μπορεί να είναι ίδια κατασκευή με την επιφάνεια εργασίας.