7. Τραπέζι τύπου σαλονιού

7.1. Γενική Περιγραφή
7.1.1. Χαμηλό τραπέζι με αποθηκευτικό ράφι και τέσσερα (4) ανεξάρτητα πόδια, για χρήση από επισκέπτες.

Διαστάσεις Τραπεζιού τύπου σαλονιού
 ΑπόΈως
Συνολικό Μήκος Τραπεζιού (σε cm)130140
Πλάτος Τραπεζιού (σε cm)6065
Συνολικό Ύψος (σε cm)5055

 
7.2. Κυρίως Επιφάνεια Τραπεζιού
7.2.1. Θα κατασκευαστεί από Medium-Density Fibreboard (MDF) ή μοριοσανίδα υψηλής πυκνότητας, πάχους από 25 έως 35mm(εντός των ορίων αυτών), με πρόσθετη αμφίπλευρη επένδυση από μελαμίνη.
7.2.2. Τα πλαϊνά σόκορα θα είναι ξύλινα ή πλαστικά πάχους 2 – 3mm, θερμοκολλημένα με κόλλα μη τοξική και στρογγυλευμένα στις άκρες.

7.3. Ράφι στο κάτω Μέρος
7.3.1. Θα κατασκευαστεί από Medium-Density Fibreboard (MDF) ή μοριοσανίδα υψηλής πυκνότητας, πάχους τουλάχιστον 25 mm (εντός των ορίων αυτών), με πρόσθετη αμφίπλευρη επένδυση από μελαμίνη.
7.3.2. Τα πλαϊνά σόκορα θα είναι ξύλινα ή πλαστικά πάχους 2 – 3mm, θερμοκολλημένα με κόλλα μη τοξική και στρογγυλευμένα στις άκρες.

7.4. Στήριξη
7.4.1. Η κυρίως επιφάνεια του τραπεζιού και το ράφι θα στηρίζονται σε τέσσερα (4) ξύλινα πόδια, προσαρμοσμένα στις 4 γωνίες αυτών. Στο κάτω μέρος των ποδιών θα τοποθετηθούν πλαστικά πέλματα, για την αποφυγή θορύβων.

  • Το ράφι του τραπεζιού δεν θα στηρίζεται καλά αν τα πόδια είναι στις τέσσερις γωνίες. Πρέπει να είναι κατασκευή κλειστού τύπου με πόδια μέχρι κάτω για να στηρίζεται το ράφι. Τύπου λούστρου για να είναι ομοιόμορφο με τα γραφεία