Ολοκλήρωση Δημοσίευσης διαβούλευσης

Με αφορμή το πέρας της δημόσιας διαβούλευσης για τις Τεχνικές Προδιαγραφές για την Προμήθεια απαραίτητου εξοπλισμού πληροφορικής (υλικό και λογισμικό) και οικονομικής προσέγγισης κόστους προμήθειας για την μετεγκατάσταση του Εθνικού Συντονιστικού Κέντρου Ελέγχου Συνόρων, Μετανάστευσης και Ασύλου (Ε.Σ.Κ.Ε.Σ.Μ.Α.) επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε θερμά όσους συμμετείχαν στην εν λόγω διαδικασία.

Τα σχόλια που έχουν υποβληθεί ήδη μελετώνται προκειμένου αξιοποιηθούν άμεσα για την οριστική διαμόρφωση των προδιαγραφών. Οι γνώμες και οι απόψεις όλων ανεξαιρέτως είναι σεβαστές και αναγκαίες για να προχωρήσουμε στην διαμόρφωση του τελικού Τεύχους.-

Ο ΑΝΑΠΛ. ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ
Αστυν. Υποδιευθυντής

Τεχνικές Προδιαγραφές για την Προμήθεια απαραίτητου εξοπλισμού πληροφορικής (υλικό και λογισμικό) και οικονομικής προσέγγισης κόστους προμήθειας για την μετεγκατάσταση του Εθνικού Συντονιστικού Κέντρου Ελέγχου Συνόρων, Μετανάστευσης και Ασύλου (Ε.Σ.Κ.Ε.Σ.Μ.Α.)

Σας ενημερώνουμε ότι η Διεύθυνση Πληροφορικής του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας του Υπουργείου Εσωτερικών θέτει σε δημόσια ηλεκτρονική διαβούλευση το «Τεύχος Τεχνικών Προδιαγραφών για την Προμήθεια απαραίτητου εξοπλισμού πληροφορικής (υλικό και λογισμικό) και οικονομικής προσέγγισης κόστους προμήθειας για την μετεγκατάσταση του Εθνικού Συντονιστικού Κέντρου Ελέγχου Συνόρων, Μετανάστευσης και Ασύλου (Ε.Σ.Κ.Ε.Σ.Μ.Α.)». Προκειμένου να διασφαλιστεί η διαφάνεια της διαδικασίας, η Υπηρεσία μας ζητά να γίνει ένας δημόσιος διάλογος μέσω της πλατφόρμας της Μονάδας Τεκμηρίωσης και Καινοτομιών (ΜΟΤΕΚ) του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (ΕΚΔΔΑ) (www.opengov.gr).
Η Υπηρεσία μας, μέσω της διαβούλευσης, καλεί κάθε ενδιαφερόμενο να συμβάλει έτσι ώστε να βελτιωθούν τα άρθρα των σχετικών τεχνικών προδιαγραφών. Η Υπηρεσία προτίθεται να λάβει υπόψη της τα σχόλια των ενδιαφερομένων και να αναπροσαρμόσει το σχέδιο του σχετικού τεύχους τεχνικών προδιαγραφών εάν και εφόσον θεωρήσει ότι κάποια σχόλια ήταν ορθά και εποικοδομητικά.
Η διαβούλευση θα ξεκινήσει από την ημερομηνία ανάρτησης στην ιστοσελίδα www.opengov.gr και θα λήξει στις 26/05/2017.

 

Ο ΑΝΑΠΛ. ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ
Αστυν. Υποδιευθυντής