Άρθρο 51 Αξιολόγηση αποτελεσμάτων του νόμου

1. Το Α.Σ.Ε.Π. καταρτίζει έκθεση αξιολόγησης της εφαρμογής του νόμου μετά την πάροδο πέντε (5) ετών από την έναρξη ισχύος του.
2. Η έκθεση αξιολόγησης της παρ. 1 περιλαμβάνει στοιχεία σχετικά με α) την εφαρμογή του νόμου, β) το κόστος εφαρμογής του νόμου συνολικά, καθώς και των επιμέρους διαδικασιών επιλογής, γ) σημεία επιτυχίας ή κενά που εντοπίστηκαν στην εφαρμογή, δ) προτάσεις αλλαγών, όπου είναι απαραίτητες.
3. Η έκθεση αξιολόγησης υποβάλλεται στην Βουλή των Ελλήνων και δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα του Α.Σ.Ε.Π..

 • 22 Νοεμβρίου 2020, 12:44 | ΜΑΡΙΑ

  Ο διαβολος κρυβεται στις λεπτομεριες.
  Εδω ειναι το ζουμι.
  Να προλαβουμε μια πενταετια να πριμοδοτησουμε μεσω της συνεντευξης και δινωντας τα θεματα των διαγωνισμων στους δικους μας,
  μιας και ειναι αδυνατον να μην διαρευσουν επιλεκτικα οταν τοσος κοσμος θα εργαζεται πανω σε αυτα, και μετα βλεπουμε.
  Ντροπη και αισχος.

 • 22 Νοεμβρίου 2020, 00:56 | Μανώλης Παντελίδης

  Έχει αποτύχει πριν καν εφαρμοστεί !!Εν μέσω πανδημίας περνάτε τέτοια νομοσχέδια ;;

Σχολιάστε

Πριν υποβάλλετε το σχόλιο σας παρακαλούμε να συμπληρώσετε τα παρακάτω στοιχεία * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Όροι Συμμετοχής

 1. Φροντίστε να διατυπώνετε προτάσεις, σχόλια ή ερωτήσεις που σχετίζονται άμεσα με το υπό διαβούλευση ζήτημα. Προφανώς κάθε ζήτημα εντάσσεται σε ένα γενικότερο πλαίσιο αλλά ο δημόσιος διάλογος διευκολύνεται με στοχευμένες και συγκεκριμένες προτάσεις και παρεμβάσεις.
 2. Φροντίστε να διατυπώνετε τις προτάσεις, σχόλια ή ερωτήσεις με τρόπο σύντομο και περιεκτικό.
 3. Προσπαθήστε να τεκμηριώνετε αυτά που γράφετε με αναφορές, παραπομπές σε άλλα κείμενα, υλικό ή συνδέσμους με αντίστοιχο περιεχόμενο, εκτός αν η χρήση τους είναι καταχρηστική και στην περίπτωση αυτή θα αφαιρούνται.
 4. Βεβαιωθείτε ότι το περιεχόμενο που υποβάλετε δεν προσβάλλει δικαιώματα άλλων προσώπων.
 5. Είναι γόνιμο να υπάρχει ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των συμμετεχόντων αλλά είναι σημαντικό για την ποιότητα και αποτελεσματικότητα του διαλόγου να αποφεύγονται οι προσωπικές αντιπαραθέσεις με άλλους συμμετέχοντες.
 6. Προτάσεις, σχόλια, υπερσύνδεσμοι ή οποιοδήποτε άλλο περιεχόμενο, τα οποία διατυπώνονται σε γλώσσα και με τρόπο υβριστικό, χυδαίο ή περιέχουν ή υποκινούν μισαλλοδοξία και διακρίσεις που βασίζονται σε φύλο, ηλικία, σεξουαλικό προσανατολισμό, φυλετική ή εθνική καταγωγή ή θρησκευτικές πεποιθήσεις δεν θα δημοσιεύονται στο OpenGov.gr. Επίσης δε θα δημοσιεύονται σχόλια τα οποία παραπέμπουν σε άλλους δικτυακούς τόπους για λόγους διαφήμισης, δημοσιότητας ή οποιονδήποτε άλλο σκοπό που κρίνεται από το OpenGov.gr ως καταχρηστικός.
 7. Οι προτάσεις, σχόλια ή ερωτήσεις που υποβάλετε υπόκεινται σε έλεγχο ως προς την τήρηση των παρόντων όρων χρήσης και συμμετοχής.
 8. Με τη συμμετοχή σας αποδέχεστε τη χρήση του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου για ενημερωτικούς λόγους σχετικούς με τους στόχους του OpenGov.gr.
 9. Με τη συμμετοχή σας αποδέχεστε τη διάθεση των προτάσεων, σχολίων ή ερωτήσεων που υποβάλετε με την άδεια «Creative Commons».