Ολοκλήρωση Δημοσίευσης Διαβούλευσης

Με την ολοκλήρωση της δημόσιας διαβούλευσης το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων, ευχαριστεί θερμά όλους όσοι συμμετείχαν σε αυτήν. Όλες οι παρατηρήσεις που καταγράφηκαν θα τύχουν επεξεργασίας προκειμένου να αξιοποιηθούν και να βελτιωθεί όπου υπάρχει ανάγκη, η τελική μορφή του κειμένου.

Με εκτίμηση

Ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων

Σπυρίδων- Άδωνις Γεωργιάδης

Σχέδιο διατάξεων για το Εθνικό Πρόγραμμα Ανάπτυξης

Ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Σπυρίδων –Άδωνις Γεωργιάδης θέτει από σήμερα, 19 Σεπτεμβρίου 2019, ημέρα Πέμπτη και ώρα 20.30, σε δημόσια ηλεκτρονική διαβούλευση το σχέδιο νόμου «Περί του Εθνικού Προγράμματος Ανάπτυξης», με αντικείμενο τη θέσπιση των κανόνων που διέπουν την κατάρτιση, τον συντονισμό, τη διαχείριση, τη χρηματοδότηση, τον έλεγχο και την εφαρμογή των αναπτυξιακών παρεμβάσεων που χρηματοδοτούνται από τους εθνικούς πόρους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ).

Στο πλαίσιο αυτό, καλείται να συμμετάσχει στη δημόσια διαβούλευση κάθε κοινωνικός εταίρος και κάθε ενδιαφερόμενος, καταθέτοντας τις προτάσεις του για την όποια βελτίωση των διατάξεων του ανωτέρω νομοθετήματος.

Η διαβούλευση θα διαρκέσει μέχρι την 24 Σεπτεμβρίου 2019, ημέρα Τρίτη και ώρα 17.00.

Ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων
Σπυρίδων –Άδωνις Γεωργιάδης

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι διατάξεις που τίθενται στη διαβούλευση από σήμερα, Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2019 μέχρι και την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2019 και αφορούν στο Εθνικό Πρόγραμμα Ανάπτυξης θα ενσωματωθούν στο υπό κατάθεση νομοσχέδιο του Υπ. Ανάπτυξης και Επενδύσεων (βλ. περισσότερα εδώ: http://www.opengov.gr/ypoian/?p=10419).