Άρθρο 66 – Άδεια απουσίας από την υπηρεσία των μελών της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής της Ένωσης Τεχνολόγων Ακτινολογίας Ακτινοθεραπείας Ελλάδας για την εκπλήρωση των καθηκόντων τους – Τροποποίηση παρ. 5 άρθρου 22 ν. 4975/2022

Στην παρ. 5 του άρθρου 22 του ν. 4975/2022 (Α΄ 187), περί της πρόβλεψης ότι τα μέλη της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής της Ένωσης Τεχνολόγων Ακτινολογίας – Ακτινοθεραπείας Ελλάδας, εφόσον έχουν την υπαλληλική ιδιότητα, διατηρούν, καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας τους, όλα τα δικαιώματα που απορρέουν από αυτήν, προστίθενται δεύτερο και τρίτο εδάφιο και η παρ. 5 διαμορφώνεται ως εξής:

«5. Τα μέλη της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής, εφόσον έχουν την υπαλληλική ιδιότητα, διατηρούν, καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας τους, όλα τα δικαιώματα που απορρέουν από αυτή, συμπεριλαμβανομένων των αδειών από την υπηρεσία τους σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία. Ο Πρόεδρος, οι Αντιπρόεδροι, ο Γενικός Γραμματέας, ο Γραμματέας Οργανωτικού, ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων και ο Ταμίας, εφόσον είναι δημόσιοι υπάλληλοι, δικαιούνται, για όσο χρόνο διαρκεί η θητεία τους, άδεια απουσίας από την υπηρεσία τους έως έξι (6) εργάσιμων ημερών τον μήνα για την εκπλήρωση των καθηκόντων τους. Τα υπόλοιπα μέλη της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής, εφόσον είναι δημόσιοι υπάλληλοι, δικαιούνται, για όσο χρόνο διαρκεί η θητεία τους, άδεια απουσίας από την υπηρεσία τους έως δύο (2) εργάσιμων ημερών τον μήνα, για την εκπλήρωση των καθηκόντων τους.».