Άρθρο 110 – Απαγόρευση δανεισμού ποδοσφαιριστών

Απαγορεύεται ο δανεισμός ποδοσφαιριστών. Μεταγραφή ποδοσφαιριστή που υποκρύπτει δανεισμό είναι απολύτως άκυρη, πλην των λοιπών δε συνεπειών που επέρχονται σε μία τέτοια περίπτωση, για κάθε αγώνα που συμμετείχε ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής που αποκτήθηκε δυνάμει τέτοιας μεταγραφής επιβάλλονται και οι προβλεπόμενες κυρώσεις για τη χρησιμοποίηση μη δικαιούμενου συμμετοχής παίκτη.

 • 30 Νοεμβρίου 2016, 16:13 | τσακυργιαννης δημητρης

  ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΒΟΗΘΗΣΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΣΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΥΤΟ ΕΡΓΟ ΕΙΜΑΙ ΓΟΝΕΑΣ ΔΥΟ ΑΓΟΡΙΩΝ 13 ΚΑΙ 17 ΕΤΩΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΣΕ ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΠΣΑΝΑ Ο ΔΕ ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΕ ΑΝΤΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ Γ ΕΘΝΙΚΗΣ.ΔΥΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΝ .
  Α)ΣΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΟ ΔΗΛΑΔΗ 13-15 ΕΤΩΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΧΩΡΙς ΑΓΧΟς ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟς ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΑΡΟΙ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΧΩΡΙΣ ΠΙΕΣΗ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΑΡΑ ΟΛΟΙ ΘΑ ΧΑΙΡΟΝΤΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΣΚΟΠΟΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΛΥΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ ΟΙ 2-4 ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΚΑΘΕ ΟΜΙΛΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΠΑΡΑΒΟΛΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΟΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑ ΜΙΝΙ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΤΥΛ ΠΛΑΥ ΟΦ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ 1-2-3-4.
  Β)Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ Κ15-Κ17-18 ΝΑ ΓΕΙΝΕΤΑΙ ΜΕ
  ΤΕΤΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ Η ΑΞΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΟΤΑΝ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ.ΔΙΟΤΙ Η ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΚΛΗΣΕΙΣ ΓΕΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΜΑΝΑΤΖΕΡ Η ΑΠΟ ΤΙς ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΑΕ ΕΤΣΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑΛΕΝΤΑ ΛΟΓΩ ΔΥΣΚΟΛΙΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ- ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΩΝ-ΝΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ.
  ΝΑ ΓΕΙΝΟΝΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΗΛΙΚΙΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΑΝΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΣΤΙΣ ΠΑΝΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ
  ΚΑΙ ΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΚΕΡΑΙΟΥΣ ΕΞΕΤΑΣΤΕΣ.ΩΣΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΑΛΕΝΤΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΝΟΝΤΑΙ.ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕς ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.
  ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΜΑ.