Ολοκλήρωση της διαβούλευσης

Φίλες και φίλοι,

H δημόσια ηλεκτρονική διαβούλευση για το Σχέδιο Κοινής Υπουργικής Απόφασης:
«Ειδικό Πλαίσιο Χωροταξικού Σχεδιασμού και Αειφόρου Ανάπτυξης για τον Τουρισμό και την αλληλένδετη στρατηγική μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων» ολοκληρώθηκε με επιτυχία.
Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για τη συμμετοχή σας. Τα σχόλια και οι απόψεις σας, μετά από σχετική επεξεργασία από τα αρμόδια στελέχη του Υπουργείου, θα ληφθούν υπόψη στη διαμόρφωση του τελικού σχεδίου.

Δημόσια διαβούλευση για το Σχέδιο Κοινής Υπουργικής Απόφασης «Ειδικό Πλαίσιο Χωροταξικού Σχεδιασμού και Αειφόρου Ανάπτυξης για τον Τουρισμό και την αλληλένδετη στρατηγική μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων»

Θέτουμε σε δημόσια διαβούλευση το Σχέδιο Κοινής Υπουργικής Απόφασης για το Ειδικό Πλαίσιο Χωροταξικού Σχεδιασμού και Αειφόρου Ανάπτυξης για τον Τουρισμό και την αλληλένδετη στρατηγική μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων.
Η προσαρμογή του Χωροταξικού Σχεδιασμού στις νέες προκλήσεις και πολιτικές, για τη βελτίωση της απόδοσης στον κλάδο του τουρισμού και τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας του τουριστικού προϊόντος στο πλαίσιο της ασκούμενης δημοσιονομικής πολιτικής, είναι βασική μας προτεραιότητα.
Στοχεύουμε στην προώθηση της υγιούς επιχειρηματικότητας αλλά και στην προστασία του περιβάλλοντος, μέσα από τη διατήρηση ενός σταθερού πλαισίου κανόνων.
Καλούμε τους ενδιαφερόμενους φορείς και τους πολίτες να συμμετέχουν σε αυτή τη δημόσια διαβούλευση.

Σταύρος Καλαφάτης
Υπουργος Αν. ΠΕΚΑ