Άρθρο 11 – Τρέχουσες υποχρεώσεις χρηματοδότησης

Δεσμευμένα κατά την έναρξη ισχύος του νόμου ποσά που προκύπτουν από υποχρεώσεις χρηματοδότησης φορέων βάσει υπουργικών αποφάσεων για τις οποίες έχουν υπογραφεί συμβάσεις των φορέων αυτών με τρίτους, εντάσσονται σε μεταβατικό χρηματοδοτικό πρόγραμμα κάλυψης υποχρεώσεων προς τρίτους, το οποίο εγκρίνεται με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Πράσινου Ταμείου.

  • 19 Ιουλίου 2010, 17:22 | ΓΙΩΡΓΟΣ Ν.

    Γιατι η Εγναντια δεν εχει διοδια ?

  • 18 Ιουλίου 2010, 18:35 | Ειρήνη Νικολάου

    Ειδικότερα, θα πρέπει να γίνει η πρόβλεψη ώστε οι υποχρεώσεις του Ειδικού Φορέα Δασών που έχουν αναληφθεί μέχρι την ίδρυση του νέου ΝΠΔΔ, ΠΤ, θα καταβληθούν από το νέο ΠΤ. Δηλαδή να είναι πιο σαφής η διατύπωση. Το «εντάσσονται σε μεταβατικό χρηματοδοτικό πρόγραμμα που εγκρίνεται με απόφαση του Δ.Σ.» αφήνει ερωτηματικά για την διαδικασία, πώς εντάσσονται, ποιος θα κάνει την εισήγηση, υποβάλονται ως ένα πρόγραμμα…;

  • Άρθρο 11

    Θετικό το παρόν άρθρο, μια και εκτιμούμε ότι θα λύσει, με την ανάλογη εκφρασμένη πολιτική βούληση του ΥΠΕΚΑ, χρονίζοντες οικονομικές δυσλειτουργίες και προβλήματα των Φορέων Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών (π.χ. Φορέας Διαχείρισης Εθνικού Πάρκου Δάσους Δαδιάς – Λευκίμης – Σουφλίου).