• Σχόλιο του χρήστη 'Σταματης Περιδης' | 5 Ιανουαρίου 2010, 18:26

    Αξιοτιμε κυριε Παπαντωνιου, ειμαι ενας νεος επιχειρηματιας που προτιθεμαι να αναπαλαιωσω ενα κτιριο στη Παλια Πολη της Ροδου για να το κανω ενα εστιατοριο το οποιο θα προαγει την δημιουργικη ελληνικη κουζινα και με φιλοδοξιες για βραβεια κατι το οποιο συνιστα απο μερους μου ενα πολυ υψηλο ποσο επενδυσης και προσωπικης εργασιας.Αυτο που θελω να τονισω ειναι πως σε καμια περιπτωση δεν θα πρεπει να αυξηθουν οι συντελεστες ,τουναντιον θα πρεπει να συμπεριλαβετε τα εστιατορια σε ειδικο φορολογικο καθεστως ετσι ωστε ολο και περισσοτερα εστιατορια να προαγουν την ελληνικη γαστρονομια και κατα συνεπεια τα ελληνικα προιοντα οπως το αυγοταραχο,ελαιολαδο,φετα,κροκος Κοζανης,Ελληνικα κρασια που τοσο υποτιμημενα ειναι στο εξωτερικο και αλλα.Ακολουθηστε το παραδειγμα της Γαλλιας και τα οφελη για τα δημοσιονομικα θα ειναι ορατα και σε μακροχρονιες βασεις.Κανετε την επιτευξη μιας επενδυσης αρκετα πιο ευκολη υποθεση για νεους με οραματα επιχειρηματιες και θα ειστε εσεις αυτοι που θα εχουν πραγματικα αφουγκραστει τους νεους.