Ολοκλήρωση Δημόσιας Διαβούλευσης

Η Αναπληρώτρια Υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύη, Ράνια Αντωνοπούλου, ευχαριστεί όλους και όλες όσους συμμετείχαν στη δημόσια διαβούλευση επί του Σχεδίου Νόμου «Κοινωνική και Αλληλέγγυα Οικονομία και ανάπτυξη των Φορέων της». Οι προτάσεις, οι ενστάσεις και τα εποικοδομητικά σχόλια που έχουν υποβληθεί θα ληφθούν υπόψη κατά την τελική κατάρτιση των διατάξεων του νομοσχεδίου, προκειμένου αυτό να βελτιωθεί.

Σχέδιο Νόμου «Κοινωνική και Αλληλέγγυα Οικονομία και ανάπτυξη των φορέων της»

Η Αναπληρώτρια Υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Ουρανία Αντωνοπούλου, θέτει από 14 Ιουλίου 2016 και ώρα 14.00 σε δημόσια ηλεκτρονική διαβούλευση το σχέδιο νόμου «Κοινωνική και Αλληλέγγυα Οικονομία και ανάπτυξη των φορέων της». Με την προτεινόμενη ρύθμιση στοχεύει στην ανάπτυξη του τομέα της Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας, μέσω της δημιουργίας ενός ευνοϊκού περιβάλλοντος, που θα διευκολύνει τη συμμετοχή όσων πολιτών το επιθυμούν σε παραγωγικές δραστηριότητες που αναπτύσσονται με σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον και οργανώνονται με τη διάχυση πρακτικών δημοκρατίας, ισότητας, αλληλεγγύης και συνεργασίας μεταξύ των συμμετεχόντων και των τοπικών κοινωνιών.

Για όλους τους παραπάνω λόγους, η Αναπληρώτρια Υπουργός καλεί τους κοινωνικούς εταίρους και κάθε ενδιαφερόμενο να συμμετάσχουν καταθέτοντας προτάσεις, προκειμένου να βελτιωθούν οι διατάξεις του νομοσχεδίου. Η διαβούλευση θα διαρκέσει μέχρι την 24/07/2016 και ώρα 14:00.
Η Αναπληρώτρια Υπουργός Ουρανία Αντωνοπούλου

Σημείωση: Η Διαβούλευση παρατείνεται έως την Τετάρτη 27/7/2016 και ώρα 14:00