• Σχόλιο του χρήστη 'Κουπατσιάρης Γιώργος' | 3 Φεβρουαρίου 2013, 18:35

    Ο έλεγχος των τροφίμων ζωικής προέλευσης σε καμία πολιτισμένη χώρα δεν γίνεται χωρίς τη ενεργό συμμετοχή Κτηνιάτρου ο οποίός στο αντικείμενο σπουδών του έχει μελετήσει ολοκληρωμένα την υγιεινή και την ασφάλεια των τροφίμων ζωικής προέλευσης και είναι ο μόνος κατάλληλος επιστήμονας για να τις πιστοποιήσει.Δεν είναι δυνατόν να μην του δίνεται το δικαίωμα να εκτελεί και τον εργαστηριακό έλεγχο των τροφίμων ζωικής προέλευσης ενώ να δίνεται το δικαίωμα αυτό σε άσχετες ειδικότητες ΑΕΙ και ΤΕΙ χωρίς τα κατάλληλα ακαδημαικά προσόντα. Ζούμε δυστυχώς στην Ελληνική Συντεχνιακή Δημοκρατία...