Ολοκλήρωση Δημοσίευσης Διαβούλευσης

Ο Υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτης Κουρουμπλής, ευχαριστεί όλους όσοι συμμετείχαν στη διαβούλευση για το σχέδιο νόμου: «ΑΥΤΟΤΕΛΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ Ο.Τ.Α., ΡΥΘΜΙΣΗ ΘΕΜΑΤΩΝ Ο.Τ.Α. ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ
«Τα εκατοντάδες σχόλια που υποβλήθηκαν στις έντεκα ημέρες που διήρκησε η δημόσια διαβούλευση –πάνω από 800-, αλλά και η εις διπλούν μακρά προ-διαβούλευση που προηγήθηκε με όλους τους εμπλεκόμενους θεσμικούς φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, δείχνουν το έντονο ενδιαφέρον κάθε σύγχρονου, ενεργού πολίτη για τα κοινά. Επίσης, η ευρεία συμμετοχή εκατοντάδων θεσμικών φορέων, συλλογικοτήτων και πολιτών στη συνδιαμόρφωση του παρόντος νομοσχεδίου, καταδεικνύει την ανάγκη που νιώθει ο καθένας μας, για τη βελτίωση θεμελιωδών θεσμών του κράτους, όπως είναι η Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Οι πολύτιμες προτάσεις, τα χρήσιμα σχόλια και οι νέες ιδέες, θα ληφθούν υπόψη προκειμένου να βελτιωθούν περαιτέρω οι διατάξεις του σχεδίου νόμου.»

Ο Υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης
Παναγιώτης Κουρουμπλής

ΑΥΤΟΤΕΛΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ Ο.Τ.Α., ΡΥΘΜΙΣΗ ΘΕΜΑΤΩΝ Ο.Τ.Α. ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ

O Υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτης Κουρουμπλής, θέτει από σήμερα Παρασκευή 26 Αυγούστου 2016 και ώρα 10:00 σε δημόσια ηλεκτρονική διαβούλευση το σχέδιο νόμου «ΑΥΤΟΤΕΛΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ Ο.Τ.Α., ΡΥΘΜΙΣΗ ΘΕΜΑΤΩΝ Ο.Τ.Α. ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ» και καλεί τους κοινωνικούς εταίρους και κάθε ενδιαφερόμενο να συμμετάσχουν καταθέτοντας προτάσεις, προκειμένου να βελτιωθούν οι διατάξεις του νομοσχεδίου. Η δημόσια ηλεκτρονική διαβούλευση θα διαρκέσει μέχρι την Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 20:00, δεδομένου ότι έχει προηγηθεί εκτενής προδιαβούλευση (διάρκειας περίπου δύο μηνών) με όλους τους αρμόδιους κοινωνικούς εταίρους.

O Υπουργός
Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης

Παναγιώτης Κουρουμπλής