• Σχόλιο του χρήστη 'ΧΑΡΗΣ Π.' | 27 Σεπτεμβρίου 2012, 14:18

    Σχετικα με το κουβερ η πραγματικοτητα ειναι οτι η χρεωση γινεται πλεον ανα πελατη προσφεροντας ψωμι η ντιπ κλπ. και σε επιπεδα της ταξεως 1,€ η 1,5 € ανα πελατη κλπ.Φανταστειτε λοιπον οτι σε μια παρεα 10 ατομων υπαρχει η χρεωση 10 η 15€ για ψωμι!!!Στην πραγματικοτητα το κουβερ υπαρχει ακομη με την συγκεκαλυμενη χρεωση του "ψωμιου".Νομιζω οτι και αυτη η παραβαση θα πρεπει να βεβαιωνεται με δ. προστιμο (που εχει αμεσο αποτελεσμα) και οχι με π. διωξη ( που χρονιζει εως και 5 χρονια στα δικαστηρια).