• Σχόλιο του χρήστη 'Ιωάννης Καναούτης' | 14 Απριλίου 2016, 10:59

    Γιατί η διάθεση ή και η διανομή να μην γίνεται απευθείας από την αποθήκη έτοιμων προϊόντων ? Σε περίπτωση που επιθυμεί ο ενδιαφερόμενος και λιανική διάθεση απαιτείται επιπλέον χώρος ? Φρονώ ότι είναι σκόπιμο να διευκρινιστεί ότι η βεβαίωση υγειονομικής καταλληλότητας αποτελεί πιστοποιητικό καλής λειτουργίας των επιχειρήσεων τροφίμων και να είναι διακριτός ο όρος του επαγγελματικού εργαστηρίου-βιοτεχνίας-βιομηχανίας από τον όρο παρασκευαστήριο που είναι επιμέρους χώρος επιχείρησης Και αυτό γιατί αλλού δεν απαιτείται καμία άδεια (<10 κιλοβάτ μηχανολογικού εξοπλισμού) αλλού απαλλαγή (<37 κιλοβάτ) και αλλού άδεια εγκατάστασης και άδεια λειτουργίας του Ν. 3982/2011