• Σχόλιο του χρήστη 'ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ' | 15 Νοεμβρίου 2011, 16:56

    Οι "καθαρές λύσεις" όπως και οι ακριβείς ονομασίες είναι αυτές που ενημερώνουν πλήρως τον καταναλωτή. Γενικότητες τύπου αμπελοοϊνικής πρόελευσης μπερδεύουν τον καταναλωτή και δεν τον ενημερώνουν σωστά. Πρέπει ν'αναφέρεται σαφώς η προέλευση του ξυδιού και η χρησιμοποιηθείσα πρώτη ύλη, όπως "ξύδι απο οίνο" "ξύδι απο σταφίδα" "ξύδι απο απορρόγα σταφυλιών" ΄"ξύδι απο οινοποιήσιμα σταφύλια" κλπ,και η πρώτη ύλη να είναι αυτή που δημιουργεί και την κατηγορία.