• Σχόλιο του χρήστη 'ΜΕΤΡΟ' | 21 Απριλίου 2017, 12:35

    Η αναγραφή της προέλευσης του κρέατος όσον αφορά τα παρασκευάσματα του κρέατος, τον κιμά, σπλάχνα, κ.λ.π., δεν είναι ρεαλιστικά εφαρμόσιμη λόγω της διαφορετικής προέλευσης Α΄ ύλης και της ανάμιξης τους από τους προμηθευτές. Θα πρέπει οι επιχειρήσεις να διαθέτουν αρχείο με όλα τα εμπορικά στοιχεία καταγωγής/προέλευσης του κρέατος για 3 χρόνια και από την ημερομηνία πώλησης του (αντί για 6 μήνες που ισχύει μέχρι σήμερα). Ο όγκος διατήρησης του αρχείου για 3 χρόνια είναι μεγάλος και δυσχεραίνει τη λειτουργία των κρεοπωλείων και των καταστημάτων γενικότερα.