• Σχόλιο του χρήστη 'Χατζοπουλος Κωνσταντίνος' | 24 Σεπτεμβρίου 2012, 22:25

    Θα διαφωνισω λίγο με τον Καθηγητής ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΑΝΤΑΝΗΣ (ΤΕΙ Λάρισας) καθώς αν κ η σκέψη του είναι πολύ σωστή και πατάει καλά Ξεχνάμε οτι ο καταναλωτής δεν ξέρει και ούτε μπορεί να ζυγίσει ένα αμαξι σωστά. Ενώ σε μια μπαλέτα πάντα είναι έχει τις ίδιες διαστάσεις. Στο στίβαγμα τις μπαλέτας μπορεί και εκεί να "κλεψει" κάποιος με οχι καλό στίβαγμα .. απλα είναι πολύ μικρο το ποσοστό.. θα κερδίσει 5-6 καυσόξυλα.. ενω στο ζύγισμα μπορεί να ζυγίσει όσο θέλει κ όπως θέλει εφόσων ο καταναλωτής δεν είναι εκει... Όσο για την υγρασία νομίζω πως είναι καθαρά πρόβλημα τυ επαγγελματία καθώς η ποιότητα μετράει.. αν είναι βρεγμενο ξύλο δεν τηα θα το πάρει ο άλλος..