• Σχόλιο του χρήστη 'Παπαϊωάννου Χριστίνα' | 25 Σεπτεμβρίου 2012, 13:03

    Η ιδέα της τήρησης Βιβλίου Ιχνηλασιμότητας είναι πολύ καλή και θα έπρεπε να ισχύει για όλα τα φρούτα και κηπευτικά. Η χειρόγραφη τήρησή του όμως (καθώς το Βιβλίο πρέπει να είναι θεωρημένο από τη Διεύθυνση Εμπορίου) ανεβάζει το κόστος λειτουργίας μιας επιχείρησης. Γιατί να μην τηρείται ηλεκτρονικά; Επιπλέον πρέπει να εξεταστεί ξεχωριστά η περίπτωση κατά την οποία μία εταιρία παράγει, συσκευάζει και εμπορεύεται όλη την ποσότητα προϊόντος για λογαριασμό της. Σε αυτή την περίπτωση η δομή του Βιβλίου παρουσιάζει τις εξής αδυναμίες: οι στήλες 2, 3 και 5 είναι περιττές ενώ η σύνδεση του προϊόντος με το αγροτεμάχιο από το οποίο συγκομίστηκε (πλήρης ιχνηλασιμότητα) απουσιάζει.