• Σχόλιο του χρήστη 'Αμυράνης Αναστάσιος' | 14 Φεβρουαρίου 2017, 22:11

    Διατηρούμε κατάστημα ζαχαροπλαστείο-εργαστήριο απο το 1979 και τώρα είμαστε δεύτερης γενιάς επαγγελματίες σας το αναφέρω θέλοντας να δώσω έμφαση στο ότι εμείς σαν καταστήματα παραγωγής και πώλησης ακολουθούμε και συμβαδίζουμε με την εκάστοτε νομοθεσία εσκυγχρονιζόμαστε και ελεγχόμαστε για αυτό. Αντιθέτως στις λαϊκές αγορές βλέπουμε το φαινόμενο να πουλιούνται πίσω από την λέξη ¨ζαχαρώδη προϊόντα ¨είδη 'όπως πάστες , τούρτες, σιροπιαστά και άλλα προϊόντα ζαχ/κης ευπαθή μιας και περιέχουν αυγό γάλα. Παρουσιάζονται συνήθως στους πάγκους χωρίς να βρίσκονται σε ψυγείο ούτε καν σε βιτρίνα. Και ενώ εμείς ελεγχόμαστε τακτικά και καλώς, καλούμαστε να εκπαιδεύουμε πωλητές ανά πάσα στιγμή να εξηγήσουν τον καταναλωτή για τα αλλεργιογόνα συστατικά των γλυκών , από την άλλη φαίνεται να επικρατεί στις λαϊκές το δόγμα "οτι πρόλαβες το έβγαλες το πούλησες".Μήπως ήρθε η στιγμή να γίνεται πιο συγκεκριμένοι χρησιμοποιώντας τον όρο ζαχαρώδη προϊόντα;Ευχαριστώ