Αρχική Υγειονομικοί όροι και προϋποθέσεις ίδρυσης και λειτουργίας επιχειρήσεων Υγειονομικού ενδιαφέροντος (επιχειρήσεις τροφίμων & ποτών και επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών υγειονομικού ενδιαφέροντος).Άρθρο 05 – Γενικοί Υγειονομικοί Όροι και Προϋποθέσεις Λειτουργίας Επιχειρήσεων Υγειονομικού ΕνδιαφέροντοςΣχόλιο του χρήστη Γιολάντα Μπουντούρη Υγιεινολόγος Τ.Ε | 1 Απριλίου 2016, 12:24
12. Αποδυτήρια '...έως τέσσερα άτομα προσωπικό κατά βάρδια απαιτείται....' ' Στις επιχειρήσεις που απασχολούν επτά και άνω άτομα προωπικό κατά βάρδια ....' Μένει ακάλυπτο το 5 και 6 άτομα προσωπικό κατά βάρδια.