• Σχόλιο του χρήστη 'Γεώργιος Αντωναράκης' | 2 Απριλίου 2016, 14:15

    Στο άρθρο 2 "Ορισμοί" Υγειονομικό Έλεγχο επιχειρήσεων τροφίμων ασκούν και άλλοι κλάδοι όπως είναι οι τεχνολόγοι τροφίμων, οι Χημικοί,οι Γεωπόνοι, οι κτηνίατροι κτλ.. Νομίζω λοιπόν ότι στον ορισμό δεν θα πρέπει να υπάρχει φωτογραφική διάταξη συγκεκριμένης ειδικότητας, αλλά να συμπεριλαμβάνει μια ευρύτερη ομάδα ειδικοτήτων που έτσι και αλλιώς συμμετέχουν στον έλεγχο επιχειρήσεων τροφίμων. Οι σύγχρονες απαιτήσεις ελέγχου έτσι και αλλιώς, απαιτεί την σύμπραξη διαφορετικών επιστημονικών ειδικοτήτων έτσι ώστε να επιτυγχάνεται σφαιρικός έλεγχος.