• Σχόλιο του χρήστη 'Σταυρούλα' | 2 Απριλίου 2016, 20:54

    KΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΥΕΛΙΞΙΑ ΣΕ ΧΩ ΡΙΑ ΜΕ ΜΙΚΡΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ.ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΝΑ ΚΑΦΕΝΕΙΟ Ή ΕΝΑ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΣΕ ΕΝΑ ΧΩΡΙΟ ,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΔΟΥΛΕΥΣΕΙ ΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ-ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΑΚΕΛΟΥΣ ΤΟΥ HACCP-ΠΧ-AΡΧΕΙΟ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΩΝ-(ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΕΛΟΙΟ)-ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑ-κ.α.ΣΤΟΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ Ο ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΕΑΝ ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΟΡΟΙ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ -ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ-ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΤΕ ΠΧ ΚΑΘΑΡΙΣΕ Ή ΕΑΝ ΔΟΥΛΕΥΕ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΤΟΥ .