• Σχόλιο του χρήστη 'Υγιεινολόγος' | 4 Απριλίου 2016, 18:35

    5. Επιχειρήσεις παρασκευής ή/και συσκευασίας:εργαστήρια ζαχαροπλαστικής με πρατήριο λιανικής πώλησης. Κριτίριο είναι το εμβαδόν? 9. Επιχειρήσεις λιανικού εμπορίου: πρατήρια ειδών ζαχαροπλαστικής/γαλακτοπωλεία/μπουγατσάδικα με παρασκευαστήριο για ιδία χρήση. Δηλαδή αυτά που είναι μόνο για ορθίους? Και θα αδειοδοτούνται μετά από γνωμοδότηση της Υγειονομικής Υπηρεσίας? 10. Επιχειρήσεις Πλήρους γεύματος:ζαχαροπλαστεία με παρασκευαστήριο. Δηαδή αυτά που έχουν καθίμενους πελάτες? Στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος (εκτός των κέντρων διασκέδασης και των υπεραγορών τροφίμων) τα οποία ιδρύονται και λειτουργούν σε χωριά με πληθυσμό κάτω των 2000 κατοίκων, (εκτός εκείνων που έχουν χαρακτηριστεί ως τουριστικές περιοχές, αρχαιολογικοί χώροι, συγκοινωνιακοί κόμβοι, Εθνικοί οδοί, κ.λ.π.) οι διατάξεις της παρούσας εφαρμόζονται με την ανάλογη ευελιξία. Η ευελιξία είναι π.χ. για τα αρχεία ή και για άλλα θέματα? Θα είναι δύσκολο για τον ελεγκτή να την ορίσει και να προχωρήσει σε γνωμοδότηση!