• Σχόλιο του χρήστη 'Υγιεινολόγος' | 4 Απριλίου 2016, 19:39

    ΛΑΙΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ Σε περίπτωση που η φύση και ο τρόπος διάθεσης τροφίμων απαιτεί πλύσιμο των οργάνων χειρισμού και συχνά πλύσιμο των χεριών των πωλητών (π.χ. πώληση τυροκομικών προϊόντων), πρέπει να υπάρχει ειδική κλειστή υδαταποθήκη, χωρητικότητας 0,5 κυβικό μ. περίπου με κατάλληλο για ανθρώπινη κατανάλωση νερό, και νιπτήρα για το πλύσιμο των χεριών και των εργαλείων. Μετά το τέλος της εργασίας το νερό που απέμεινε θα απορρίπτεται σε φρεάτιο. Ισχύει και για πώληση μη τυποιημένων προϊόντων όπως χαλβά, κουλούρια, σοκολατάκια, δημητριακά πρωϊνού, κλπ.?