Αρχική Υγειονομικοί όροι και προϋποθέσεις ίδρυσης και λειτουργίας επιχειρήσεων Υγειονομικού ενδιαφέροντος (επιχειρήσεις τροφίμων & ποτών και επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών υγειονομικού ενδιαφέροντος).Άρθρο 02 – ΟρισμοίΣχόλιο του χρήστη Δέσποινα Καρασούλου, Τεχνολόγος Τροφίμων, MSc | 7 Απριλίου 2016, 22:16
Στο άρθρο 2 «Ορισμοί» Υγειονομικό Έλεγχο επιχειρήσεων τροφίμων ασκούν και άλλοι κλάδοι όπως είναι κατά κύριο λόγο οι τεχνολόγοι τροφίμων, οι οποίοι είναι οι πλέον ειδικευμένοι στον ποιοτικό έλεγχο τροφίμων φυτικής;ή ζωικής προελεύσεως και ποτών. Θα πρέπει λοιπόν να συμπεριληφθούν όλες οι ειδικότητες που έχουν την τεχνογνωσία να ασκήσουν έλεγχο στις επιχειρήσεις τροφίμων.