Αρχική Υγειονομικοί όροι και προϋποθέσεις ίδρυσης και λειτουργίας επιχειρήσεων Υγειονομικού ενδιαφέροντος (επιχειρήσεις τροφίμων & ποτών και επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών υγειονομικού ενδιαφέροντος).Άρθρο 02 – ΟρισμοίΣχόλιο του χρήστη ΤΣΙΚΙΤΙΚΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ | 8 Απριλίου 2016, 12:15
1.Τα μπουγατσάδικα με παρασκευαστήριο για ιδία χρήση δεν είναι δυνατόν να κατατάσσονται στις επιχειρήσεις λιανικού εμπορίου . Θα πρέπει να ανήκουν είτε στις επιχειρήσεις μαζικής εστίασης πλήρους γεύματος, είτε στις επιχειρήσεις πρόχειρου γεύματος . 2.Η κατάταξη των επιχειρήσεων θα πρέπει να γίνεται ανάλογα με τον αν αυτές παρασκευάζουν τα προσφερόμενα προϊόντα εξ ολοκλήρου ή αν απλώς τα προμηθεύονται από άλλες νομίμως λειτουργούσες και τα παρασκευάζουν με απλές διεργασίες (π.χ. ψήσιμο) . 3.Το γεγονός ότι αναφέρονται τα είδη των καταστημάτων που ανήκουν σε κάθε κατηγορία , είναι δεσμευτικό , όσον αφορά επιχειρήσεις που θα προκύψουν στο μέλλον και δεν θα μπορούμε να τις κατατάξουμε. Θα πρέπει να αναφέρονται ενδεικτικά .