• Σχόλιο του χρήστη 'Κωνσταντινίδης Ανέστης Υγιεινολόγος MSc' | 8 Απριλίου 2016, 15:23

    Ο υγειονομικός έλεγχος είναι μια εξειδικευμένη έννοια με πολλές διαστάσεις για όσους την γνωρίζουν και δεν έχει να κάνει αποκλειστικά με τα τρόφιμα και τις συνθήκες γύρω από αυτά, ακόμα και για τις επιχειρήσεις που ασχολούνται με τα τρόφιμα. Σε μια επιχείρηση τροφίμων υπάρχουν θέματα προς έλεγχο όπως η αποχέτευση, ο αερισμός των χώρων, ο φωτισμός των χώρων, η ηχομόνωση, τα υλικά κατασκευής (π.χ. ο αμίαντος είναι επικίνδυνος), θέματα υγιεινής και ασφάλειας της εργασίας κ.α. Πως λοιπόν είναι δυνατόν να καλυφθούν αυτές οι παράμετροι κατά τον υγειονομικό έλεγχο από επιστήμονες άλλων ειδικοτήτων που δεν τις γνωρίζουν καν, πέραν όσων έχουν την ειδικότητα του Υγιεινολόγου? (Υγιεινολόγοι Ιατροί, Υγιεινολόγοι Τ.Ε., Υγιεινολόγοι Μηχανικοί, Υγιεινολόγοι Κτηνίατροι).