Αρχική Υγειονομικοί όροι και προϋποθέσεις ίδρυσης και λειτουργίας επιχειρήσεων Υγειονομικού ενδιαφέροντος (επιχειρήσεις τροφίμων & ποτών και επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών υγειονομικού ενδιαφέροντος).Άρθρο 05 – Γενικοί Υγειονομικοί Όροι και Προϋποθέσεις Λειτουργίας Επιχειρήσεων Υγειονομικού ΕνδιαφέροντοςΣχόλιο του χρήστη Καπίρης Μάρκος | 14 Απριλίου 2016, 00:20
Θεωρώ οτι πρέπει να επιτρέψουμε και να συμπεριλάβουμε στη διάταξη και την λειτουργία επιχείρησης με ενιαία άδεια στην περίπτωση που αυτή λειτουργεί κάνοντας χρήση διάσπαρτων εντός του ίδιου οικοπέδου κτισμάτων (π.χ. σε άλλο κτίριο η κουζίνα, σε άλλο η πλύση σκευών, σε άλλο η αποθήκη, σε άλλο το self service, λίγο παραπέρα τα αποχωρητήρια και τα αποδυτηρια και κάπου στο ύπαιθρο ή/και σε μεμονωμένη αίθουσα ζουν ευτυχισμένοι οι πελάτες του καταστήματος ακούγοντας χαμηλή μουσική. Ήδη υπάρχει ερώτημα από ιδιώτη και απάντηση από το Τμήμα Υγειονομικών Κανονισμών από το 2014 που το επέτρεπε. Μάρκος