• Σχόλιο του χρήστη 'Καπίρης Μάρκος' | 14 Απριλίου 2016, 07:55

    Αναφέρεται ότι «το προσωπικό που έρχεται σε επαφή με τα τρόφιμα πρέπει να διαθέτει πιστοποιητικά εκπαίδευσης και υγείας». Όμως ουκ ολίγες φορές προκύπτουν ενστάσεις από το προσωπικό (ειδικά σε αποθήκες χονδρικού εμπορίου) ότι τα τρόφιμα που διαχειρίζονται είναι συσκευασμένα ή εντός διπλών περιεκτών και δεν έρχονται οι υπάλληλοι ΣΕ ΕΠΑΦΗ μαζί τους, και ως εκ τούτου θεωρούν ότι δε χρειάζονται πιστοποιητικά εκπαίδευσης ή υγείας. Παρακαλούμε να γραφτεί σαφέστερα το τι νοείται «επαφή με τρόφιμα» και πότε απαιτείται το κάθε πιστοποιητικό (π.χ. ο οδηγός του φορτηγού της επιχείρησης ή της μεταφορικής, πρέπει να έχει πιστοποιητικά?).