Αρχική Υγειονομικοί όροι και προϋποθέσεις ίδρυσης και λειτουργίας επιχειρήσεων Υγειονομικού ενδιαφέροντος (επιχειρήσεις τροφίμων & ποτών και επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών υγειονομικού ενδιαφέροντος).Άρθρο 06 – Αρχεία Επιχειρήσεων Τροφίμων και ΠοτώνΣχόλιο του χρήστη Βασίλης Θεοδοσίου | 17 Απριλίου 2016, 11:43
Θα συμφωνήσω με τον Κ. Γκιώνη όπου στην συγκεκριμένη εγκύκλιο επιτέλους γίνεται επίσης επισήμανση για την επαλήθευση καλής χρήσης παγομηχανών (καθαρισμός ΚΑΙ απολύμανση)!. Ο καθαρισμός των παγομηχανών δεν πρέπει να γίνεται μόνο στα μέρη που φαίνονται αλλά και σε μέρη που δεν φαίνονται και έχουμε δημιουργία βιοφίλμ. Η εγύκλιος πάει ένα βήμα ακόμα παραπέρα με την εφαρμογή ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗΣ στη παγομηχανή που πρέπει να είναι πιστοποιημένη. Όσοι ασχολούνται με risk assessment θα πρέπει να εκτιμήσουν αυτή την εγκύκλιο.