• Σχόλιο του χρήστη 'Βασίλης Θεοδοσίου' | 17 Απριλίου 2016, 21:27

    Σχετικά με τον φάκελο Νο 1 και την εκπαίδευση προσωπικού: α) καλό θα ήταν ΚΑΙ ο επιχειρηματίας να έχει πιστοποιητικό εκπαίδευσης. Πολλές φορές το βάρος πέφτει στο προσωπικό αλλά το κακό παράδειγμα έχει έρθει από τον επιχειρηματία. Μήπως ένα σεμινάριο ασφάλειας τροφίμων τον βοηθήσει (γιατί βοήθεια είναι) να δει τα πράγματα σχετικά με την ασφάλεια τροφίμων πιο σοβαρά και να δείχνει πρώτα αυτός το καλό παράδειγμα και στις Αρχές και στους εργαζόμενους; β) Η απόκτηση ενός πιστοποιητικού εκπαίδευσης σωστή και ωραία. Με ποιο τρόπο αξιολογείται η γνώση που έχει λάβει ο εκπαιδευόμενος; Αφενός μεν με τις πρακτικές που εφαρμόζει, αφετέρου δε και με ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥΣ ελέγχους γνώσεων. Μήπως θα έπρεπε να βρεθεί ένα ενιαίο πλαίσιο με σκοπό την αξιολόγηση των γνώσεων των εργαζομένων σε θέματα ασφάλειας τροφίμων κοινά αποδεκτό από όλες τις αρχές ελέγχου; Ευχαριστώ για τον χρόνο σας Βασίλης Θεοδοσίου Τεχνολόγος Τροφίμων