Αρχική Υγειονομικοί όροι και προϋποθέσεις ίδρυσης και λειτουργίας επιχειρήσεων Υγειονομικού ενδιαφέροντος (επιχειρήσεις τροφίμων & ποτών και επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών υγειονομικού ενδιαφέροντος).Άρθρο 15 – Κατηγορία V. Επιχειρήσεις Αρτοποιητικής ΝομοθεσίαςΣχόλιο του χρήστη ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΜΙΧΟΥ Ε.Δ.Υ | 17 Απριλίου 2016, 22:42
Άρθρο 15 Οι χώροι (αποθήκευσης, προετοιμασίας κλπ) που απαιτούνται για τις εγκαταστάσεις περάτωσης έψησης αναφέρονται ρητά στο Ν 4152/13 (ΦΕΚ 107), παρ. Η′, και θεωρώ ότι θα έπρεπε να συμπεριληφθούν στην ΥΔ, καθώς σχετίζονται άμεσα με θέματα υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων